logo




14 August 2013

Outfit – Gordijn

Gepost in mijn outfits

“Leuke broek heb je aan”.

“Dankje, maar het is eigenlijk een gordijn”.

“Echt :/?”

“Nee, grapje”.

Het ís toch net vitrage, haha? Hoe dan ook vind ik het een heerlijk ding, omdat hij op warme dagen ongeveer net zo luchtig is als dat je in je blote kont loopt (wat je in feite ook wel een beetje doet), maar dan nét wat bedekter. Zoals ik al vaker heb geschreven zijn broeken de afgelopen anderhalve jaar een kleine ramp geworden voor mij: ongeveer sinds mijn achttiende kreeg ik nog meer bil, bovenbeen en kuit (aka de vrouwelijke vormen) dan waar ik toch al mee gezegend was, terwijl broeken niet opeens verder mee gingen rekken (ja, een maat groter wel, maar daar kan mijn taille drie keer in). Een lekker losvallend model als dit is sindsdien daarom ideaal voor mij. Alsof ik een pyjama aan heb.

Ik was niet op het strand, maar als ik dat wel was geweest was dit wat mij betreft de perfecte beach look. En anders ook trouwens.

Wat vind je van m’n gordijn?

 photo Outfit-Gordijn3.jpg
 photo Outfit-Gordijn6.jpg
 photo cd6e4bca-dbf3-4830-a26f-664d53d82d80.jpg
 photo Outfit-Gordijn5.jpg
 photo Outfit-Gordijn1.jpg
 photo Outfit-Gordijn7.jpg
 photo Outfit-Gordijn4.jpg
New Yorker zwarte tank top (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Divided crème kanten broek (hier kun je een look-alike vinden)
Spot On zwarte espadrilles (hier kun je look-alikes vinden)
ZARA retro zonnebril


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties