logo
11 August 2013

Outfit – Ibiziaans

Gepost in mijn outfits

Chantal wist zeker dat dit de mooiste foto’s zouden zijn die ooit op mijn blog hebben gestaan. Ik zou zeggen: oordeel zelf! Chantal kan best eens gelijk hebben, maar persoonlijk vind ik dat niet alle “shoots” met elkaar te vergelijken zijn. Op de ene serie sta ik vooral mooi, op de andere staan mijn kleren vooral mooi, op de volgende is de setting vooral gaaf… maar ja, dit zijn mooie totaalplaatjes. Toch (vandaar dat ik van één maar gelijk mijn nieuwe profielfoto heb gemaakt)?

Echte Arnhemmers moeten dit steegje herkennen. Of op zijn minst echte China Glaze, Stargazer, of Hair Mayonnaise liefhebbers haha (want ik noem mezelf ook liever geen echte Arnhemmer). Het is een steegje in het Centrum van Arnhem dat je heel makkelijk voorbij loopt, dat maar heel kort is, maar waar je je even in Ibiziaanse sferen waant (dat is tenminste mijn associatie erbij). Zoals ik al eerder schreef: bij gebrek aan het echte Ibiza, fake it till you make it! Tipje voor Karin, voor als het reisbudget van VOGUE op is…

Ik was helemaal dolgelukkig met mijn nieuwe She Inside blouse. Een witte blouse die wel zo tijdloos en stijlvol is als een witte blouse, maar niet zo kakkerig en netjes door het gebrek aan een kraagje. Zoals je misschien al was opgevallen schreef ik net ‘was’ en dat wás niet per ongeluk: er heeft een wásfoutje plaats gevonden. De blouse is daardoor nu ongeveer half zo groot, waardoor ik er niet zo dolgelukkig meer mee ben. Dag blouse.

Voor deze outfit liet ik me inspireren door Sabrina, die laatst een stuk schreef over ‘tent sized clothing‘. Hoewel mijn stijl verre van de hare is, vond ik wel dat ze een punt had en dus probeerde ik haar theorie eens uit.

Ik vind het resultaat wel geslaagd. Jij?

 photo Outfit-Ibiziaans1.jpg
 photo Outfit-Ibiziaans3.jpg
 photo Outfit-Ibiziaans6.jpg
 photo Outfit-Ibiziaans4.jpg
 photo Outfit-Ibiziaans.jpg
 photo Outfit-Ibiziaans5.jpg
 photo Outfit-Ibiziaans7.jpg
She Inside blouse (kun je hier vinden)
Mango jeans
ZARA slip ons
New Look riempje (hier kun je een look-alike vinden)
Essence Circus Circus lipgloss in ’02 My Glammy Acrobat’
Miss Sporty nagellak in ‘345’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties