logo
30 August 2013

Outfit – Modejungle

Gepost in fashion

Men neme een luipaardprintje, een ketting met wietbladeren eraan (was me dus echt niet opgevallen, totdat de één na de ander me erop wees – daar sta je dan, met je anti-drugs principes) en een broek met tropische kleuren en je krijgt het gevoel alsof je in een modejungle verblijft, toch? Grappig dat ik hier nu een letterlijke ‘modejungle’ bedoel terwijl de figuurlijke versie wel eens wordt gebruikt om de modewereld aan te duiden, volgens mij.

Luipaard sandaaltjes waren er de afgelopen twee zomers in overvloed, maar ik vind deze van Bullboxer zo tof omdat ze harig zijn. Oh, how I love hairy shoes!

Omdat de broek en het vest natuurlijk redelijk ‘slouchy’ zijn, heb ik voor mijn stoere suède gilet gekozen en daarbij voor donkere lipstick. De nonchalance van de eerste twee en de kracht van de laatste twee zorgen dat deze outfit perfect in balans is, vind ik. De ketting droeg ik er in eerste instantie niet bij, maar toen voelde de bovenkant van de outfit zo donker. Te donker voor mij, zeker in augustus. Het wit om mijn nek haalde de hele look gelijk op, vond ik. Ook al snap ik het als je vindt dat de outfit zo te druk is. Dat er te veel ‘going on’ is. Toch klopt het voor mij: ik word er blij van en is dat uiteindelijk niet stiekem een beetje het enige criterium?

Wat vind je van mijn “modejungle”?

 photo Outfit-Modejungle1.jpg
 photo Outfit-Modejungle3.jpg
 photo Outfit-Modejungle4.jpg
 photo Outfit-Modejungle2.jpg
 photo Outfit-Modejungle6.jpg
 photo Outfit-Modejungle7.jpg
 photo Outfit-Modejungle5.jpg
Only suède gilet met rosé hardware (hier kun je een look-alike vinden)
Dyanne Beekman bij C&A lang gestreept vest (hier kun je een look-alike vinden)
C&A broek met fantasie print (hier kun je een look-alike vinden)
Bullboxer luipaardprint sandaaltjes
H&M WaterAid ketting
Color Club nagellak in ‘I always get my man-darin’ (kun je hier vinden)
Sephora lipstick in ‘Rouge r01′


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties