logo
31 August 2013

Outfit – Mosterdgroen

Gepost in mijn outfits

Dat de zomer mijn favoriete seizoen is, weten jullie zo langzamerhand wel. Toch betrap ik mezelf erop dat ik zin heb in een nieuw modeseizoen. Niet in het bijbehorende weer, maar ik bedoel: ik heb nog nooit zo vaak met blote benen rondgelopen als deze zomer. Dus om weer hier en daar een lange broek te dragen is (voor het eerst in mijn leven) opeens verfrissend en verfrissing: daar heb ik meestal wel zin in. Deze outfit vind ik echt een ‘overgangsoutfit’ tussen de twee seizoenen: de broek is lekker luchtig en zomers -net als de kleur van mijn trui-, maar de rest is (al) vrij herfstachtig…

…wat mij gelijk op mijn volgende punt brengt: mijn nieuwe herfstjas. Ik ben nog steeds fan van de leatherlook mouwen bij jassen en ben dan ook heel blij met deze vintage jas van It’s Vintage. In hartje winter zal hij te koud zijn, maar voor tot die tijd is ie verrassend warm. Daarom laat ik hem ook nog maar even hangen -gezien de 29 graden die voor de komende week voorspeld is, je hoort mij niet klagen-, maar ik wilde hem toch alvast even aan jullie laten zien.

Over It’s Vintage: meestal is vintage kleding gemiddeld maat L (wat niet altijd een probleem hoeft te zijn als je een kleinere maat hebt, kwestie van creatief zijn), maar deze webshop heeft ongeveer evenveel kleinere maatjes. Leuk aan It’s Vintage is bovendien dat ze niet alleen vintage mode verkopen, maar ook servies en dergelijke. Een goede tip voor als je bijvoorbeeld op kamers gaat: je kunt er voor weinig geld gezellige dingetjes kopen. Voorwaarde is wel dat je van een retro stijl houdt.

Ik ben benieuwd of deze outfit beter bij jullie in de smaak valt dan de vorige outfitpost, waarin ik deze broek ook combineerde. Will you let me know?

 photo Outfit-Waarzomerenherfstelkaarontmoeten1.jpg
 photo Outfit-Waarzomerenherfstelkaarontmoeten.jpg
 photo Outfit-Waarzomerenherfstelkaarontmoeten2.jpg
 photo Outfit-Waarzomerenherfstelkaarontmoeten5.jpg
 photo Outfit-Waarzomerenherfstelkaarontmoeten6.jpg
 photo Outfit-Waarzomerenherfstelkaarontmoeten3.jpg
Mango groene trui (hier kun je een look-alike vinden)
C&A broek met fantasie print (hier kun je een look-alike vinden)
New Balance sneakers (hier kun je een look-alike vinden)
vintage via It’s Vintage jas
Color Club nagellak in ‘I always get my man-darin’ (kun je hier vinden)
MAC Viva Glam lipstick in ‘Gaga 2′


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties