logo
28 August 2013

Outfit – Scheveningen

Gepost in mijn outfits

Dus gisteren was ik op het strand. Ik zou nu kunnen schrijven dat het iets aan de frisse kant was, dat ik er niet naar de openbare strand-wc durfde, dat zonnebrand maar plakt en dat zand maar schuurt (dat heb ik zojuist gedaan), maar ik kan ook schrijven dat het vooral heel leuk was. En dat was het, anders spookte niet van begin tot eind door mijn hoofd: ‘dit zou ik vaker moeten doen’. Want ondanks dat er een heleboel dingen níets voor mij zijn aan het strand, zijn er ook een heleboel aspcten wél wat voor mij. Weinig bewolking bijvoorbeeld (yay!), lekker muziekje erbij, mensen kijken (die er doorgaans heel relaxed zijn), tijdschriften lezen, naar de mooie, gele (!) zon kijken tegen zonsondergang en ga zo maar door.

Ik moet eerlijk zeggen dat het de afgelopen weken een beetje aan me is gaan vreten dat ik al zo lang niet op vakantie ben geweest (mede vandaar voelde een dagje weg opeens heel nodig). Niet omdat ik nou zoveel behoefte heb aan weg gaan van huis (not at all), maar wel omdat ik om me heen mensen zie en hoor die ontspannen, herladen, gebruind en weet ik wat zijn, terwijl ik eigenlijk heel erg moe ben en de zomer me meer ontgaan is dan ik had gewild (wat 100% mijn eigen schuld is). Ook heb ik het gevoel dat ik als enige op Aarde ‘iets gemist heb’ door niet op vakantie te zijn geweest. Ik weet dat er veel meer zijn dan ik, maar bijna iedereen lijkt op zijn minst een weekendje Zeeland van haar to-d0 lijstje af hebben te kunnen strepen.

Dat gevoel probeer ik overigens gelijk weer van me af te zetten, want mist niet iedereen iets? In de zomer, tijdens de vakantie of het hele jaar door? Ik bedoel: de één is op vakantie geweest en had veel slechter weer dan het hier was, de volgende heeft een ontzettende rot baan waar hij/zij de hele vakantie tegen op heeft gezien om weer aan te beginnen en bij weer de volgende is zijn/haar relatie op de klippen gelopen, al tijdens het inchecken op Schiphol. Ik noem maar een paar voorbeelden die ervoor gezorgd zouden kunnen hebben dat ook jij het gevoel hebt ‘iets gemist’ te hebben deze zomer. Relativeren is een groot goed en wil ik het liefste nog zo uitstekend mogelijk leren vóórdat ik misschien ooit kinderen krijg. Want dat lees je toch in werkelijk elk interview? Dat dingen waar iemand eerder mee zat ineens totaal oninteressant zijn geworden wanneer er een kind op de wereld is gezet? Ik wil helemaal niet afhankelijk zijn van een kind om dat oninteressant vinden te leren.

Ik dwaal af: van iets simpels als het strand maak ik hele filosofische verhalen, zoals ik dat zo goed kan. Ik hoop desondanks dat jullie van mijn gedachtes genoten en ze – vooral- gerelativeerd hebben, haha.

Wat vind je van mijn strand look?

 photo Outfit-Scheveningen2.jpg
 photo Outfit-Scheveningen4.jpg
 photo Outfit-Scheveningen7.jpg
 photo Outfit-Scheveningen3.jpg
 photo Outfit-Scheveningen5.jpg
 photo Outfit-Scheveningen6.jpg
 photo Outfit-Scheveningen1.jpg
H&M The Garden Collection gebloemde maxi jurk (hier kun je een look-alike vinden)
The Sting geel/groen/oranje reflecterende zonnebril (hier kun je een look-alike vinden)
& Other Stories zwarte teenslippers (kun je hier vinden in andere kleuren)
GirlPROPS.com bananen oorbellen (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties