logo
2 August 2013

Outfit – Shortstrucje

Gepost in mijn outfits

Het voordeel van een station waar maar één keer per uur een trein komt is… dat er maar één keer per uur een trein komt, haha (dus ik wilde eigenlijk het spoor op, maar meneer de fotograaf zei dat ie dan zou boycotten, dus dat had geen zin). Niet zo handig als je op die trein moet wachten, maar wel handig als je het perron even wilt lenen als decor.

Dames en heren, hooggeëerd publiek: ik heb een trucje gevonden om ieniemini (het is eigenlijk ‘ieniemienie’, maar dat snap ik niet, want we hebben het toch over mini?) broekjes te dragen in de zomer. Je draagt er gewoon een blouse geknoopt over je heupen overheen, zodat je wél lekker luchtig gekleed bent, maar niemand je bil ziet. Nee, dat trucje heb ik eerlijk gezegd niet zelf bedacht. Dat heeft Rihanna voor me gedaan (niet dat zij het schuwt haar billen te laten zien…). Deze shorts komen namelijk uit Rihanna’s kledinglijn en de blouse zit hartstikke aan de shorts vast: het is een nepblouse! Wat mij betreft perfect, want een echte blouse zou toch maar afvallen op den duur. Dan sta je alsnog in je blote billen, maar dan ongemerkt.

Ik combineerde de shorts-met-nepblouse (wat mij betreft het nieuwe woord van 2013) met nog meer wit en blauw. Zo haalde ik mijn floppy Water Aid hoed weer eens tevoorschijn. Nu het zulk goed weer is krijg ik eindelijk de gelegenheid om mijn floppy hoeden het daglicht te laten zien. Ik wil er zó graag van genieten dat het nú mooi weer is en dat ik daar nú van moet genieten en profiteren, dat ik er zelf totaal van in de stress ben geschoten dat dat dus moet. Oh, oh, oh, als er íemand stress kan maken, dan ben ik het wel.

Wat vind je van het shortstrucje?

P.S. Tien punten voor wie weet naar welk station je kijkt.

P.P.S. Ik weet niet waarom mijn enkels zo rood lijken op de laatste foto. Ik heb geen rode enkels hoor.

 photo Outfit-Shortjestrucje3.jpg
 photo Outfit-Shortjestrucje6.jpg
 photo Outfit-Shortjestrucje1.jpg
 photo Outfit-Shortjestrucje7.jpg
 photo Outfit-Shortjestrucje2.jpg
 photo Outfit-Shortjestrucje4.jpg
 photo Outfit-Shortjestrucje5.jpg
Clockhouse by C&A gestreept blouseje (hier kun je een look-alike vinden)
Rihanna x River Island shorts met blouse eraan vast
Office witte mesh schoentjes (hier kun je look-alikes vinden)
H&M Water Aid  floppy hoed (hier kun je een look-alike vinden)
Miss Sporty Clubbing Colors nagellak in ’465′ (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties