logo
6 August 2013

Outfit – Summer in the streets

Gepost in mijn outfits

De vorige keer dat ik dit shortje droeg vertelde ik al dat deze uit Rihanna’s kledinglijn afkomstig is. Toen ik déze outfit met het shortje aan had vond ik eigenlijk dat deze hele outfit wel “Rihanna achtig” is geworden. Oké, RiRi had er vast wat meer bling bij gehangen en wat extra centimeters op haar nagels geplakt, maar jullie begrijpen mijn associatie – die vooral komt door het shortje en de pet, denk ik- wel toch?

Om het geheel wat minder “urban” te maken koos ik voor de de espadrilles. Die maken de outfit een stukje vrouwelijker dan, bijvoorbeeld, sneakers.

Het lange (in mijn ogen is het nog steeds niet echt lang, maar het is ondertussen toch wel degelijk best lang), messy, big haar dat onder de pet vandaan komt vind ik zowel wat stoers als wat vrouwelijks hebben: best of both worlds, best of both styles!

Wat vind je van deze outfit? Is het jouw smaak?

 photo Outfit-Summerinthestreets1.jpg
 photo Outfit-Summerinthestreets5.jpg
 photo Outfit-Summerinthestreets3.jpg
 photo Outfit-Summerinthestreets6.jpg
 photo Outfit-Summerinthestreets2.jpg
 photo Outfit-Summerinthestreets4.jpg
 photo Outfit-Summerinthestreets7.jpg
Pieces zwarte body met rits (hier kun je een look-alike vinden)
Rihanna x River Island witte shorts met blouse eraan vast
H&M zwarte pet met bloemenprint
Spot On zwarte esapdrilles (hier kun je look-alikes vinden)
Rimmel Salon Pro nagellak in ’371 Sea Green’ (kun je hier vinden)
MAC Viva Glam lipstick in ‘Gaga 2′


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties