logo
23 August 2013

Outfit – Vieze voeten

Gepost in mijn outfits

Een waarschijnlijk gekneusde kleine teen (klinkt heel sullig en dat is het ook, maar het doet wel verrekte pijn) en de modderspatten tot aan mijn dijen mogen de pret niet drukken: outfit foto’s maken is op zijn allerleukst als de zon schijnt, je je best doet om de tijd te vergeten en je je overgeeft aan een drassige ondergrond (vieze voeten!) en die pijnlijke kleine teen dus. Leve het-is-nog-even-zomer: hoera, hoera, hoera!

Hoi, daar is Miss Floppy Hoed weer. Als ik zo’n rond ding op mijn hoofd zet, dan krijg ik gelijk een soort ontspannen vakantie vibe. Daarnaast maakt zo’n hoed ook dat ik opeens iemand “ben”, vind ik. Zonder de hoed ben ik in deze outfit, met dit jurkje, dit vestje en op deze teenslippers, gewoon een meisje. Mét deze hoed zie ik een hele transformatie zich plaatsvinden. Dat klinkt heel erg alsof ik mijn identiteit ophang aan een hoed, maar zo voelt het niet: ik voel me er gewoon thuis inonder.

Toen ik dit vestje zag, moest ik gelijk denken aan de gele versie van het dure merk IRO. Deze van Only is veel goedkoper en ook nog eens ideaal voor deze inbetween maandwant: zwart/wit. Je vindt ‘m bij Sans Online.

Wie heeft er leuke weekendplannen om te delen?!

 photo Outfit-Viezevoeten2.jpg
 photo Outfit-Viezevoeten4.jpg
 photo Outfit-Viezevoeten.jpg
 photo Outfit-Viezevoeten5.jpg
 photo Outfit-Viezevoeten6.jpg
 photo Outfit-Viezevoeten1.jpg
 photo Outfit-Viezevoeten7.jpg
Only via Sans Online vest met zebra print (kun je hier vinden)
H&M Divided “muscle” jurkje
ZARA zwart/witte floppy hoed
& Other Stories teenslippers (kun je hier vinden in andere kleuren)
China Glaze nagellak in ‘Papaya Punch’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Vera Lücker.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties