logo
19 August 2013

Pyjamadrama

Gepost in fashion, overig

Laat ik het weer eens hebben over het leed dat een pyjama vinden heet. Een leuke, niet dure pyjama vinden vind ík tenminste nog altijd een hele klus. De meesten vallen óf in de categorie kinderachtig óf in de categorie t(r)uttig. Ohja, óf in de categorie sexy, maar dat noem ik over het algemeen geen pyjama: dat kan mij toch niet warm houden?!

Zoals ik al eerder schreef zijn er voor mij eigenlijk maar twee ‘pyjama plekken’: Primark en C&A (al valt het assortiment daar momenteel helaas tegen). Echter, ik ontdekte dat ze bij boohoo ook zowel betaalbare als leuke pyjama’s hebben. Persoonlijk vind ik ze toch net iets te veel in de ‘kinderachtig categorie’ vallen voor mezelf -al vind ik de ‘Yawn’ pyjama wel heel tof-, maar misschien vind jij ze wel leuk?

Trouwens, met mijn gele Wonder Woman pyjama mag ik de zin ‘te kinderachtig voor mezelf’ eigenlijk helemaal niet in de mond hand nemen, maar goed…

 photo 1boohoobeautysleeppyjama.jpg
€15,-


 photo 2boohooyawnpyjama.jpg
€15,-


 photo boohooisleepwithpyjama.jpg
€15,-


 photo boohooupallnightpyjama.jpg
€20,-Of je deze boohoo pyjama’s nou leuk vindt of niet, je vindt het vast niet erg dat ik bij deze even een oproep doe. Beste pyjama fabrikanten, vergeet alsjeblieft de Snoopy’s, Tweety’s en capri broeken van deze wereld en make some stylish pyjama’s!

P.S. Bij H&M kan ik normaal óók nooit slagen voor pyjama’s, maar afgelopen weekend vond ik een hele klassieke, gestreepte die ik eigenlijk wel heel mooi vind. Mijn vriendje ging er alleen bijna van over zijn nek (als ik hem was zou ik zeggen: alles beter dan die Wonder Woman pyjama, maar goed…), dus ik heb hem maar laten hangen (doe ik normaal nooit hoor, maar een pyjama vind ik toch niet geweldig leuk om aan te schaffen). Ook omdat ik het een beetje een nadeel vind dat het broekje kort is. Wat vinden jullie? Stiekem alsnog kopen en aantrekken en misschien een beetje kou lijden of niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties