logo
29 August 2013

Win! – Een Beaver zonnebril

Gepost in fashion

Gelukkig kwamen er leuke reacties op mijn Beaver zonnebril, want ik ga er één aan jullie weggeven! Een goed begin van de dag, toch?

 photo WineenBeaverzonnebrilnaarkeuze2.jpg
 photo WineenBeaverzonnebrilnaarkeuze1.jpgZoals je al uit mijn outfitpost kon opmaken kan ik je een Beaver Bril zeker aanraden. Hij is licht, maar toch stevig en ik denk dat er geen lezeres is die hem niet een plekje in haar stijl kan geven. Van heel stoer, tot heel vrouwelijk: ik denk, en hoop natuurlijk, dat deze bril bij veel dames in de smaak zal vallen. Mocht dat tóch niet het geval zijn, dan wil je misschien wel voor bijvoorbeeld je vriendje winnen. Breaver brillen zijn namelijk unisex en vooral het Original model vind ik erg leuk voor een jongen/man. Als je wint mag je helemaal zelf kiezen of je voor dit Original model of het model dat ik op bovenstaande foto’s, The Oregon, draag gaat én in welke kleur.

Oh, en ik heb inderdaad droge lippen. Zucht…Win!

Wil jij een Beaver zonnebril naar keuze winnen? Doe dan het volgende.1. Volg fashionisaparty.com via Facebook. 

2. Volg Beaver Bril via Facebook.

3. Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je kans wilt maken op een Beaver zonnebril en dat je ons volgt.


Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Je keuze hoef je pas door te geven als je wint (maar mag al eerder natuurlijk). Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 4 september 2013. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 3 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

Succes!


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties