logo
14 August 2013

Win kaartjes voor de nieuwe bioscoopfilm The Mortal Instruments: City of Bones!

Gepost in overig
Dit is een advertorial.

Liefhebsters van fantasyfilms opgelet: vanaf 22 augustus draait er een nieuwe, super spannende film in de bioscoop. The Mortal Instruments: City of Bones is geïnspireerd op het eerste deel van de succesvolle gelijknamige boekenserie. Ik kende deze boeken nog niet, maar het verhaal heeft me erg nieuwsgierig gemaakt. Bovendien ben ik heel benieuwd naar de kleding en make-up uit de film. Deze heeft een beetje een donker, mysterieus randje -passend bij het type film natuurlijk- en aan de stills is te zien dat er veel aandacht aan is besteed. Dit zal de sfeer vast helemaal afmaken.

De film vertelt het verhaal van Clary Fray (Lily Collins), een doodgewoon meisje uit New York. Wanneer zij in een club getuige is van een moord die gepleegd wordt door een groep jongeren, blijkt zij tot haar grote frustratie de enige te zijn die het ziet. De jongeren die de moord gepleegd hebben, blijken schaduwjagers te zijn; strijders die hun leven geven in de strijd tegen demonen. Clary komt er al snel achter waarom zij de enige is die de schaduwjagers kan zien; ze blijkt één van hen te zijn…


 photo TheMortalInstruments.jpg
 photo TheMortalInstruments22augustusindebioscoop.jpgHeb je de films Mirror Mirror en/of The Twilight Saga gezien, dan zul je bekende gezichten tegenkomen in The Mortal Instruments: City of Bones. Hoofdrolspeelster Lily Collins heeft namelijk in de eerste gespeeld, hoofdrolspeler Jamie Campbell Bower in de tweede.

 photo MortalInstrumentsThe70x100Poster-300.jpgAls jij ondertussen ook benieuwd bent geworden of deze film echt zo spannend is, dan heb ik goed nieuws: ik mag namelijk 3 The Mortal Instruments goodiebags weggeven, met daarin twee vrijkaartjes voor de film, de filmeditie van het boek en ansichtkaarten om bijvoorbeeld een vriendin uit te nodigen met je mee naar de film te gaan. Wat je moet doen om zo’n goodiebag te bemachtigen is simpel: bekijk onderstaande trailer en vertel me in een reactie waarom de film jou aanspreekt.


Klik hier als je de trailer niet kunt zien.Kun je niet wachten tot 22 augustus? Dan kun je alvast terecht op de Facebook pagina van The Mortal Instruments of kun je de app van de film downloaden. Hier kun je namelijk een reis naar New York, de stad waar de film is opgenomen, winnen! De stad waar de film is opgenomen.

En wil je nog meer kans maken op vrijkaartjes? Vera van veracamilla.nl geeft ook drie goodiebags weg. Voor een extra kans doe je dus ook bij haar mee.

Heel veel succes!

P.S.: Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland. Meedoen kan t/m 21 augustus 2013. De winnaressen krijgen persoonlijk bericht. Vul een geldig e-mailadres in bij het achterlaten van je reactie, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint. Binnen 5 dagen niet gereageerd? Dan wordt je prijs helaas vergeven.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties