logo
10 August 2013

Zign schoenen via Zalando – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Als je me al een tijd volgt, dan zul je wellicht onthouden hebben dat ik eens over het Duitse schoenenmerk Zign heb geschreven. De schoenen van Zign zijn zowel stylish, vrouwelijk als een tíkje degelijk (Duitsland hè, daar komen de Birkenstocks niet voor niets vandaan…). Voor dames die iets moois en goeds willen. Omdat ik de prijzen van dit redelijk zijn en ik ontdekte dat Zign op dit moment erg leuke schoenen in de collectie heeft, besloot ik het merk nog eens te gebruiken voor deze rubriek.

Mijn favorieten zijn een mix van nieuwe collectie en sale, dus een mix van zomer- en winterschoenen. Vandaar dat de prijzen ook vrij veel verschillen van elkaar. Alle schoenen zijn 100% van leer. Dat vind ik persoonlijk altijd prettig, maar als je geen leer draagt is dat een nadeel.

 photo ZignschoenenviaZalandoMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Bruine sandalen, €49,95 / Enkellaarsjes met sleehak, €99,95 / Veterschoen, €44,95 / Zwarte hakken, €89,95 / Witte instappers, €99,95 / Zwarte, korte laarzen, €99,95Ik vind de quilted enkellaarsjes tof, al weet ik niet of ik quilted nóg een hele winter leuk zal vinden. En over die creepers: normaal gesproken ben ik daar niet zo van, maar deze kleur deed ‘t ‘m. De open, witte enkellaarsjes zijn misschien wel mijn ultieme favoriet. Ik vind ze origineel, maar ook heel draagbaar en praktisch.

Zoals je wellicht weet is verzenden en retourneren gratis bij Zalando en kun je er betalen met alle bekende betaalmogelijkheden. Oh en als je je nog niet hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief: doe dat hier om €5,- korting te krijgen bij een minimale besteding van €30,-.

Kende jij Zign al? Wat vind je van mijn favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties