logo
14 September 2013

16 graden-proof

Gepost in fashion

Afgelopen week heb ik nog met blote benen gelopen, maar ik ben bang dat daar vanaf nu niet veel meer van komt. Voor vandaag is er in ieder geval veel regen, wind én 16 graden voorspeld. De panty’s/maillots weer uit de kast halen is dus zo gek nog niet.

De vraag is alleen welke panty’s en maillots en waar haal ik ze vandaan? Die laatste vraag behoort tot één van de vragen die ik het meest gesteld krijg door lezeressen. Ik draag vaker een panty of maillot dan een broek en dat wekt blijkbaar (samen met het feit dat ik bij mijn outfitposts vaak niet vermeld waar mijn panty van is, omdat ik dat altijd vergeet) de nieuwsgierigheid op naar waar ik ze vandaan haal. Mijn standaard antwoord luidt: ‘overal en nergens’. Dat ís ook echt zo: als ik panty’s of maillots voor niet te veel geld tegenkom, neem ik ze mee. Die dingen komen gewoon altijd van pas en – aangezien er helaas nogal eens één sneuvelt- je kunt er nooit te veel van hebben.

Afgelopen week kwam ik ze tegen bij C&A en dus deed ik weer wat ik altijd doe. In de tijd dat ik er werkte heb ik ervaring opgedaan met C&A’s panty’s en maillots en die zijn me altijd goed bevallen. De kwaliteit is prima, ze hebben zowel dikkere als dunnere versies en daarbij hebben ze veel verschillende praktische en draagbare kleuren.

 photo e347275f-fcbc-40be-94f0-2fa20477d0d1.jpg
 photo 13-09-2013suzshopmaillots271.jpgAfgelopen week heb ik weer even ingeslagen, zodat ik nu gelukkig helemaal 16 graden-proof ben. Online kon ik precies deze niet vinden, maar hier vind je alle leggings, jeggings en panty’s van C&A.

Ik zou van dit soort ‘legwear’ trouwens altijd één maat groter kopen dan je normaal gesproken hebt (dit geldt niet voor jeggings!), anders zakt een panty of maillot af en niets zo irritant als dat! Ik heb zelfs getwijfeld of ik van deze maat L/XL zou kopen, maar dat leek me wel érg groot.

Waar koop jij je panty’s/maillots (als je ze draagt)?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties