logo
13 September 2013

5x fashion seen by others – DIY dip dye schoenen, leuke telefoonhoesjes, creatief met denim en meer

Gepost in fashion
Je kunt het maken, kopen, creëeren of vinden. Het heeft met kleding en/of mode te maken. Ik vind het het delen waard. Een andere site heeft erover geschreven. Dat zijn de criteria voor de tips in 5 x fashion seen by others.

Ik heb weer vijf leuke tips/tutorials/aanraders voor jullie verzameld uit binnen- en buitenland! Vooral voor de DIY’ers dit keer, want er zitten maar liefst drie ‘DIY’-projectjes bij. De andere twee zijn shoptips.

P.S. Klik op de sites die tussen haakjes staan, achter de titels, om de blogposts te lezen!

Scoubidou je eigen ketting! (as seen by Rotkelchen)
 photo diyhardwarenecklace.jpg
Ik weet natuurlijk niet van welk jaar jij bent, maar toen ík jong was, was scoubidou echt je-van-het. Ik heb echt dágen lang niets anders gedaan. Helaas deed ik helemaal niets met de scoubidou’s, terwijl ik er – zo laat deze DIY zien- best een ketting van had kunnen maken!
Ben creatief met “oud” denim (as seen by Fashion Scholar
 photo diydenimcollar.jpg
Heb je bijvoorbeeld je lange jeans net kort geknipt (niet dat het daar echt de tijd van het jaar voor is, maar goed…) en daardoor twee pijpen over? Met denim kun je leuke dingen doen. Een ‘denim collar’ maken of een denim borstzakje naaien op een t-shirt bijvoorbeeld. Deze post geeft inspiratie.
Goedkope shoppers bij Action (as seen by Laantje)
 photo actionhandtassen.png
Action, wat moesten we zonder die winkel? Oké, de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik er zelden kom, maar ik weet dat er mensen zijn die er bijna dagelijks de meest toffe dingen vandaan halen. Weet je niet waar ze iets verkopen, dan verkopen ze het vast bij Action wel. Een goedkope shopper bijvoorbeeld. Deze beige en zwarte handtassen kosten maar €9,95 per stuk!
Toffe telefoon cases (as seen by Carolines Mode)
 photo marblephonecases.jpg
Aangezien onze smartphone voor de meesten van ons steeds belangrijker wordt, zijn leuke adresjes voor smartphone hoesjes altijd welkom. Via bovenstaande site vond ik de site Case Scenario, waar ze echt mooie, leuke en originele hoesjes verkopen! Helaas niet voor elk type smartphone en helaas zijn ze ook niet heel goedkoop, maar alleen al er rondneuzen is leuk.
Dip dye je schoenen! (as seen by MODE VANDAAG)
 photo diydipdyeschoenen.jpg
Vind je dip dye tof, maar kun je niet de perfecte dip dye sneakers vinden? Je kunt ze ‘gewoon’ zelf maken! Deze website legt heel duidelijk en goed uit hoe dat moet.En? Ga je nu naar de winkel/aan de ‘DIY slag’?


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties