logo
23 September 2013

A Touch Of Fashion – Op de mode agenda

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken neem ik op maandag het stokje tijdelijk van Vera Camilla herself over en voeg ik ‘a touch of fashion’ toe aan veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je over mode op het leukste beautyblog van Nederland, veracamilla.nl, in A Touch Of Fashion!

Nee hoor: lang niet alle mode evenementen en -activiteiten in Nederland zijn te bezoeken op uitnodiging. Voor iedereen in Nederland is er meer dan genoeg te winkelen, bezichtigen en mee te doen op modegebied. Wat precies de komende tijd, daar schrijf ik over in deze A Touch Of Fashion.

 photo cid_0688EC5D-041E-4EBC-A345-5675BE81AFD1fritz.jpgKlik op de afbeelding om de nieuwe A Touch Of Fashion te lezen!


 Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties