logo
6 September 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Wie had dat gedacht: dertig graden op zes september? We zullen het wel ergens aan verdiend hebben. En zo niet, dan ben ik er evengoed blij mee.

Ik heb voor de virtuele outfit van vandaag gekozen voor een goede combinatie tussen budget en eeuhm… minder budget (vind ik). De kleding bestaat uit niets meer dan een basic maxi jurk: het zijn dit keer de accessoires die knallen.

 photo asoskhakimaxidress.jpg
ASOS – €14,31


 photo piecesisobelbracelet.jpg
Pieces – €19,95


 photo supertrashbrittabag.jpg
SuperTrash – €69,95


 photo mcqbyalexandermcqueensneakers.jpg
McQ by Alexander McQueen – €207,20


 photo missguidedsunglasses.jpg
Missguided – €7,72Het allermooiste aan deze outfit vind ik toch wel de sneakers (en dat mag ook wel voor zo’n bedrag, toch?). De tropische print vind ik perfect voor een nazomerdag als deze.

Ik vind de outfit goed in balans omdat deze aan de ene kant ietwat gekleed is (door de lange, rechte jurk en het kleine tasje) en aan de andere kant lekker stoer, door de schoenen en grove armband. De zonnebril is niet zo bijzonder, maar kleed de outfit net wat meer aan, vind ik.

Zou jij dit vandaag dragen? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties