logo
22 September 2013

Betty London schoenen via Spartoo.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Laatst kwam ik een best leuk schoenenmerk tegen waar ik eigenlijk nog nooit eerder van gehoord had: Betty London. Het merk is een tikje degelijk (vooral voor een merk uit London!), maar ik heb het gevoel dat daar tegenover staat dat het merk een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Verder denk ik dat Betty London perfect is voor dames met een vrij klassieke stijl of wie er niet heel basic bij wil lopen, maar ook niet opvallend. Ikzelf vind vooral de laarzen van het merk mooi. In het bijzonder onderstaande rode! Rode laarzen zijn snel een tikje fout, maar als je ze bijvoorbeeld combineert met een oversized sweater gaat het risico op het ordinaire er al gauw af.

 photo BettyLondonschoenenviaSpartooMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Hoge, rode laarzen, €115,- / Zilveren veterschoen, €68,99 / Camel laars met fringes, €94,99 / Gele moccasins, €47,19 / Camel enkellaarsje, €78,99 / Suède, camel enkellaarsje, €54,99Naast schoenen verkoopt Betty London ook tassen. Vanuit Nederland is, voor zover ik kan vinden, Betty London alleen te koop via Spartoo.nl. Bij Spartoo kun je betalen met alle populaire betaalmogelijkheden en betaal je geen verzend- en retourkosten.

Had jij al eens gehoord van Betty London? Wat vind je van mijn zes favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties