logo
7 September 2013

Colourblubbling

Gepost in fashion

Van sporten werd je misschien wel nog nooit zo vrolijk als met de sportschoenen van het nieuwe Clarks Sportwear, die Susie Bubble -eigenlijk heet ze Susie Lau, maar haar blog heet Style Bubble, vandaar de bijnaam- heeft gestyled in het bijbehorende lookbook.

Susie’s bijnaam is namelijk niet voor niets Susie Bubble: als je haar blog bezoekt en stijl ziet heb je al gauw het gevoel dat je in een luchtbel zit waar alles mogelijk is. Op een positieve manier. Ik vind Susie origineel, ken niemand op Aarde met een stijl vergelijkbaar met die van haar. Ook vind ik het fijn dat Susie’s blog veel inhoud heeft: ze schrijft veel meer dan de gemiddelde modeblogger (tja, mijn hart ligt uiteindelijk toch bij schrijven) en ze is niet bang voor een analyse hier en daar.

Eerlijk gezegd vind ik het een perfecte keuze van Clarks om voor Susie te kiezen om het lookbook van hun nieuwe Clarks Sportswear lijn vorm te geven. Clarks schoenen zijn er de laatste seizoenen in steeds meer (felle!) kleuren en printjes, maar is van origine (voor zover ik weet) een vrij degelijk en behoudend schoenenmerk. Dat het merk, o.a. door deze samenwerking met Susie, zo aan het verjongen en vernieuwen is vind ik super leuk.

De schoenen zelf vind ik trouwens ook erg leuk. Niet te veel sportschoen, vooral veel sneaker. Nadat het járenlang een trend was, dacht ik dat ik geen colourblockingblubbling meer zou kunnen zien, maar op de één of andere manier stoor ik me er bij onderstaand lookbook helemaal niet aan. Integendeel.

 photo susielauclarkssportwear.jpg
 photo susielauclarkssportwear2.jpg
 photo susielauclarkssportwear3.jpg
 photo susielauclarkssportwear4.jpg
 photo susielauclarkssportwear5.jpg
 photo susielauclarkssportwear6.jpgHier kun je Susie’s artikel lezen over haar samenwerking met Clarks (met een leuke, gezonde dosis humor erin).

De schoenen zijn nu voor £69,99 en £79,99 alleen te koop (vanuit Nederland althans) via de webshop van Office. Helaas niet allemaal: hier vind je de vier modellen die er te koop zijn.

Wat vind jij van de campagnebeelden? En van de schoenen zelf? Zou je ze dragen als sportschoen of als sneaker?


Bron afbeeldingen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties