logo
17 September 2013

De mooiste outfits met… – Dr. Martens

Gepost in fashion

Over Dr. Martens gesproken: ik vond Dr. Martens voorheen de meest lelijke schoenen die er bestonden. Ze deden mij veel te veel denken aan alles dat punk en rebels was en al was ik misschien als  puber op mijn manier best een tikje rebels hier en daar, ik zag er liever uit (veel meer dan nu) als “een dame”. Dr. Martens hoorden daar zeker niet bij. Waar de knop precies om ging, weet ik eigenlijk niet. Opeens vond ik ze gewoon ‘toch wel cool eigenlijk’.

…en aan onderstaande foto’s te zien, ben ik niet de enige. Leuk aan Dr. Martens vind ik dat ze niet nu opeens een mega trend zijn, dat vorig jaar niet waren en dat tien jaar geleden ook niet waren (voor zover ik weet, maar toen was ik nog meer met Cito toetsen en dergelijke bezig dan met trends). Net zoals de luipaard print zijn Dr. Martens er eigenlijk gewoon altijd, maar niet altijd heel aanwezig.

Het allerleukste vind ik ze in een felle kleur. Felblauw of felroze. Al zijn de zwarte natuurlijk klassiekers. De zwarte zie ik graag glimmend of met een printje. Effen, matzwarte zijn me iets te onvrouwelijk.

Als het om combineren gaat, zie ik Dr. Martens het liefste onder een ‘flodderrokje of – jurkje’. Liever niet onder een wijde broek (again: dan worden ze me iets te onvrouwelijk). Of ze hoog of laag zijn, maakt me eigenlijk niet uit. Allebei kan leuk staan, vind ik.

 photo 1drmartensle21eme.jpg
 photo 2drmartensdansvogue.jpg
 photo 3drmartensringmybell.jpg
 photo 4drmartensanoushkaproettabrandon.jpg
 photo 5drmartenscarolinesmode.jpg
 photo 6demooisteoutfitsmetdrmartenslizzyvdligt.jpg
 photo 7drmartensfashionvibe.jpgIk denk dat ik de zesde outfit het leukste vind. Niet in de laatste plaats omdat het felle blauw prachtig staat bij Lizzy’s gebruinde huid. Verder vind ik de laatste outfit erg geslaagd, omdat deze de perfecte balans heeft tussen vrouwelijk en stoer.

Van welke outfit ben jij vooral fan en waarom?


Bronnen foto’s:

Le 21ème / dansvogue / Ring My Bell / Anouska Proetta Brandon / Carolines Mode / Lizzy vd Ligt / FASHIONVIBE

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties