logo
9 September 2013

De perfecte manier om New Balance sneakers te combineren

Gepost in fashion

Toen ik een tijdje geleden over New Balance schreef, merkte ik dat nog niet iedereen overtuigd is van deze sneakers. Sommigen hebben simpelweg liever Nike, anderen snappen gewoon niet wat er bijzonder is aan de New Balance sneaker. Dat snap ik best, want zo bijzonder zíjn ze ook niet, maar dat neemt niet weg dat ze in de juiste combinatie heel erg gaaf kunnen staan (vind ik). In onderstaande combinatie bijvoorbeeld. Toen ik deze dit weekend tegenkwam wist ik gelijk dat ik ‘m met jullie wilde delen: een vrouwelijk jurkje met een stoere jas en een sportieve New Balance sneaker eronder zorgt voor een outfit die perfect in balans is, zo blijkt. Het model en de kleurencombinatie van deze New Balance vind ik trouwens ook heel geslaagd: dat draagt natuurlijk nog verder bij aan een leuk totaalplaatje.

 photo newbalanceoutfitalpinesneakerswhowhatwear.jpgIk heb opgezocht dat je dit model New Balance in deze kleuren o.a. hier kunt aanschaffen bij Front Runner. Waar de rest van de kleding vandaan komt kun je hier lezen, maar alles is van een duur merk/erg prijzig.

Oh, en over New Balance gesproken: zaterdagavond heb ik de film jOBS gezien, over het leven van Steve Jobs, waarin New Balance sneakers gedragen werden door een jonge Steve (want dertig jaar geleden waren ze ook al hip). De film is heel inspirerend vind ik, echt een aanrader (al denkt de Volkskrant daar anders over)!

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij New Balance dragen?


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties