logo
17 September 2013

Deze ruit op deze ruit

Gepost in fashion

In deze post vertelde ik al dat de ruit een print is die we aankomende winter waarschijnlijk veel zullen gaan zien. Sindsdien ben ik me aan het afvragen of ik ook wil dat de ruit op míj gezien zal worden? Heb ik zin in een ruitjesbroek? Zie ik mezelf in een ruitjesblouse?

Ja, opzich wel. En gelukkig maar, want ik heb nog een ruitjesbroek en -blouse liggen hier en daar en ik wil liever niet mijn héle garderobe naar de Suz shop brengen.

Toch merkte ik aan mezelf dat ik niet helemáál overtuigd en enthousiast was door en over de ruitjesprint. Tótdat ik onderstaande foto tegenkwam. Ruit op ruit: toen ik dát zag werd ik wel degelijk enthousiast. Gelijk wist ik ook waardoor ik de ‘gewoon’ een ruitprint niet zó aantrekkelijk vond: deze is simpelweg een beetje saai. Pas als je (verschillende soorten) ruiten doorvoert in je hele outfit krijg je een verrassend en “spannend” (eigenlijk haat ik dit woord als het om mode gaat – films zijn spannend, mode toch niet?-, maar ik wist even geen betere) resultaat.

 photo checkedstreetstylecollagevintage.jpgIk ben bang dat mijn ruitjesblouse en -broek niet zo mooi bij elkaar matchen als deze ruitjesblouse en -rok, maar hé: ik ben tenminste geïnspireerd geraakt.

Wat vinden jullie van ruit op ruit? Iets wat je zelf zou willen dragen?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties