logo
30 September 2013

ELLE en Philips Cityscape Frames Headphones

Gepost in fashion, overig

Hoewel ik best veel tijdschriften koop, neem ik zelden een abonnement. Op de Nederlandse VOGUE heb ik een abbo vanaf de eerste seconde dat het kon en LINDA. valt ook al jaren door de bus, maar voor de rest wissel ik af en wil ik nergens aan vast zitten. Toch komt er soms, heel soms, een aanbieding voorbij die te aantrekkelijk is om aan me voorbij te laten gaan.

Zo betaal je nu voor zes nummers ELLE en een Philips Cityscape Frames Headhpone samen €24,95 +€4,95 verzendkosten. Een losse ELLE kost €4,95, soms €2,99, en de Philips koptelefoon kost €89,-. Tel uit je winst.

 photo ELLEenPhilipsCityscapeFramesHeadphones1.jpg
 photo ELLEenPhilipsCityscapeFramesHeadphones2.jpgNatuurlijk geldt dat een aanbieding nog zo aantrekkelijk kan zijn, je geeft alsnog geld uit en dus is het niet handig je alleen maar te laten verleiden door de aanbieding (zonder dat je er uiteindelijk iets mee doet). In mijn geval was het zo dat ik niets meer van oortjes/koptelefoons had en er dus toch één kon gebruiken. Zeker met het oog op mijn nieuwe telefoon, die ik ook weer als MP3-speler wil gaan gebruiken. Zelfs al zou ik dus niet één van de zes nummers ELLE lezen (wat ik wel ga doen!), dan was ik nog voordelig uit.

Ik heb koptelefoons altijd heel erg lelijk gevonden, eerlijk gezegd. Ik heb er ook nog nooit één gehad: altijd de meest goedkope zwarte oortjes die ik kon vinden (en die ik na een week al kwijt was of die na een dag al begonnen te haperen). Echter, tegenwoordig worden koptelefoons zo stylish gemaakt, dat ik me met deze Philips Cityscape wel durf te vertonen. Hoe het geluid is weet ik nog niet – eerst nog even mijn nieuwe telefoon installeren de komende dagen-, maar die zal ongetwijfeld stukken beter zijn dan dat ik gewend ben.

 photo ELLEenPhilipsCityscapeFramesHeadphones3.jpgIrritant aan deze aanbieding is dat het abonnement dat je afsluit niet automatisch eindigt, dus na de zes nummers gaat je abonnement over in een regulier abonnement, met de bijbehorende abonnementstarieven. Echter, tegenwoordig is het opzeggen van een abonnement op een tijdschrift een stuk makkelijker dan het geweest is: ik heb gelijk nadat ik het abonnement had afgesloten een mailtje gestuurd naar de abonnementsservice dat ik wilde opzeggen en een dag later kreeg ik de bevestigingsmail dat mijn abonnement was opgezegd. Zo gepiept!

Hier kun je het abonnement afsluiten.


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties