logo
10 September 2013

Fashion crush – Nike Air’s met klittenband

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Nu Air Max weer populair zijn, lijkt ook gelijk te gelden: hoe fouter, hoe beter! Toen ik onderstaande Nikes zag, dacht ík tenminste meteen: die zijn eigenlijk wel heel fout, maar… eigenlijk ook wel heel cool!

Ik houd over het algemeen niet van klittenband bij schoenen (dat doet me vooral denken aan schoenen van kinderen die hun veters nog niet kunnen strikken, en bovendien: het woord alleen al), maar deze doen me denken aan mijn dansschoenen (zulke) en de associatie met dans bevalt me wel. Bovendien vind ik het leuk dat ze zwart/wit zijn.

 photo fashioncrushnikeairmaxtrineswardrobe.jpg
 photo fashioncrushnikeairmaxtrineswardrobe2.jpgIk verwacht dat de meesten van jullie ze afschuwelijk zullen vinden, maar ik hoop dat het vrolijke koppie van Trine op de foto’s daar nog wat verandering in kan brengen, haha. Alleen crushen is immers ook maar zo alleen crushen, dus…

…wie crusht er mee?

P.S. Helaas weet ik niet waar de schoenen te koop zijn. Heeft iemand van jullie toevallig een idee? Ik ben namelijk wel benieuwd wat ze kosten en of er bijvoorbeeld nog meer kleurstellingen zijn.

P.P.S. Over Nikes gesproken: ik ben ook benieuwd wat jullie van deze vinden. Ik vind het cool dat ze ‘knitted’ zijn, maar het printje niet zo mooi. En jij?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties