logo
15 September 2013

Karmaloop.nl schoenen – Mijn favorieten

Gepost in fashion, overig
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Ik was gelijk super enthousiast toen ik een tijdje geleden zag dat er van de webshop Karmaloop nu ook een Nederlandse versie is.

Voor wie het Amerikaanse Karmaloop niet kent: deze webshop verkoopt ‘streetwear clothing’ en nee, dat is inderdaad niet helemaal mijn stijl (het skater gedeelte niet tenminste, maar ‘streetwear’ is tegenwoordig een breed begrip).

Je voelt hem al aankomen: er komt een ‘maar’. Karmaloop’s schóenen zijn namelijk geweldig. De webshop verkoopt schoenmerken als Jeffey Campbell (omg, CHECK DEZE!), Vans, Dr. Martens, New Balance en nog wat toffe merken die in Nederland niet bekend zijn. Wat vooral fijn is aan Karmaloop: ze verkopen niet alleen die merken, maar ook echt de allertofste schoenen van die merken (dat is in Nederland nogal eens het probleem: winkels kopen wel toffe merken in, maar de meest degelijke en commerciële schoenen van deze merken). Ook bij de Nederlandse Karmaloop zie ik inderdaad dat de collectie een tikje behoudender (en ook een stuk kleiner) is dan de Amerikaanse, maar hé: het begin is er.

Karmaloop verkoopt dus zowel kleding, als schoenen als ook accessoires, maar in deze post richt ik me even op de schoenencollectie, omdat ik die dus het interessantste vind.

 photo Karmaloopnlschoenenmijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Nike Air Max, €137,- / New Balance sneakers, €91,- / Adidas sneakers, €120,- / Nike Rosherun sneakers, €86,- / Superga sneakers, €52,- / Converse All Stars, €69,- Zoals je ziet zijn mijn favorieten alleen maar sneakers. De laatste tijd ben ik gewoon erg into sneakers. De New Balance sneakers kun je natuurlijk nog herkennen van deze post. De bruine Nikes met panterprint (in het blauw zijn ze ook heel tof, vind ik!) zijn mijn ultieme favoriet van deze zes: geweldige kleur, geweldige print!

Bij (de Nederlandse) Karmaloop zijn overigens ook de quilted Dr. Martens te koop zag ik; handig om te weten, mocht je liever niet bij Revolve Clothing bestellen omdat dit geen Nederlandse webshop is. Ik kreeg trouwens al eerder de tip door dat die Dr. Martens ook ‘gewoon’ bij Zalando te koop zijn, maar daar zijn ze helaas een stuk duurder.

Hopelijk heb ik goed nieuws voor jullie als ik zeg dat ik op het hele Nederlandse Karmaloop assortiment (dus niet alleen op de schoenen) 35% korting heb weten te regelen! Met de code ‘fashionisaparty‘ krijg je 35% korting op je Nederlandse Karmaloop bestelling, behalve op de merken ‘Le fix’, ‘The hundreds’ en ‘Streetammo’ (maar daar mis je niet zoveel aan, als je het mij vraagt). De korting is verder helaas niet geldig op afgeprijsde artikelen en te gebruiken tot en met 2 oktober 2013. Als je nog vragen hebt over het gebruik van de code, stuur me dan even een mailtje via suz@fashionisaparty.com.

Ik vind kortingscodes zelf niet zo snel aantrekkelijk, daarom deel ik ze ook niet vaak, maar 35% op dit soort ‘grote’ merken: dat vond ik de moeite van het regelen en het delen waard!

De schoenmaten op Karmaloop.nl zijn overigens Amerikaanse maten, maar dat is geen probleem: hier vind je een voorbeeld van een ‘shoesize converter’ en kun je eenvoudig je Amerikaanse schoenmaat achterhalen.

Kende jij de Amerikaanse/Nederlandse Karmaloop al? Wat vind je de schoenen van Karmaloop?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties