logo
29 September 2013

National Glamour Day 2013

Gepost in fashion, overig

Nog nooit had ik National Glamour Day écht gevierd. Nou is vieren een relatief begrip – écht Glamour Day vieren zou voor mij bijvoorbeeld eerder het jezelf hullen in roze ballonnen betekenen-, maar gisteren heb ik zeker de Glamour Day sfeer geproefd. Voor wie gemist heeft wat National Glamour Day is: klik.

Ik kan het dus eigenlijk niet vergelijken, maar toch had ik het gevoel dat National Glamour Day nog nooit zo leefde als het dat gisteren deed. Tenminste, als je gisteren door Arnhem Centrum hebt gelopen moet je het toch met me eens zijn dat het je haast niet kon ongaan dat het Glamour Day was. Ik vind het leuk dat Glamour Day meer is geworden dan een kortingsactie; het is tegenwoordig hét (half)jaarlijkse roze vrouwenfeestje. En ik maakte er gisteren foto’s van.

 photo NationalGlamourDay20131.jpg
 photo NationalGlamourDay20138.jpg
 photo NationalGlamourDay20137.jpg
 photo NationalGlamourDay20132.jpg
 photo NationalGlamourDay20133.jpg
 photo NationalGlamourDay20134.jpg
 photo NationalGlamourDay20135.jpg
 photo NationalGlamourDay20136.jpgEven iets anders: wie van jullie draagt er vandaag rood in het kader van Dress Red Day?


Foto’s door mij en Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties