logo
1 September 2013

New Balance sneakers via Boozt.com – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

New Balance sneakers waren er zo’n – hoe lang geleden ook alweer?- opeens uit het niets. Ik heb me echt afgevraagd waar ze opeens vandaan kwamen. Het merk is al heel oud, maar opeens wilde iedereen de retro sneakers weer hebben. Waar is dat begonnen? Wat was de aanleiding? Dat fascineert me.

Bij zo’n beetje alle sneaker ketens en bij grote online webshops die veel verschillende (schoen)merken verkopen worden New Balance dus nu weer verkocht. Bij Boozt vond ik van alle grote online webshops de coolste New Balance modellen. In Nederland is Boozt volgens mij helemaal niet zo bekend, maar in het buitenland zijn ze heel groot (kijk maar op Facebook). Dit zijn mijn zes favorieten:

 photo newbalancesneakersviabooztmijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Grijs/lila, €149,- / Felroze, €79,- / Burgundy, €89,- / Zebra, €89,- / Grijs/goud, €89,- / Paars/oranje, €89,-Ik vind de felroze natuurlijk heel leuk (roze is mijn op één na lievelingskleur – de gele die ze hebben beginnen pas bij maat 42, dus die heb ik maar weg gelaten), maar ook de paars/oranje en die met zebra print. Oh, en de grijs/lila mogen er ook wezen. Kortom: ik vind ze allemaal tof.

Bekijk hier alle New Balance sneakers voor dames bij Boozt. Verzending is gratis bij besteding van minimaal €49,-  en betalen kan er met alle bekende betaalmogelijkheden. Bestel je voor minder dan €49,-, dan betaal je €4,95 verzendkosten. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvang je een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt als je voor minimaal €30,- bestelt.

Wat vind jij van New Balance sneakers? Welke van deze zes vind je het leukste?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties