logo
1 September 2013

Op naar mijn eerste festival

Ja, dat lees je goed: vandaag ga ik naar mijn eerste festival ooit. Dan is nu het moment om een reden te geven voor waarom die eerste keer zo lang op zich heeft laten wachten, maar ik ben bang dat ik die niet echt heb.

Anyway, dit is wat ik vandaag draag naar Dance at the park in Nijmegen. Ik had de hoogst mogelijk moeite om te bedenken wat ik aan moest, want als ik aan festival denk dan denk ik aan modder, bier, muscle tee’s, shortjes, indianentooien en noem het maar op (jep: ik heb te veel naar Amerikaanse festival streetstyle gekeken).

Modder en bier zorgen ervoor dat 90% al afvalt, want 90% wil ik na vandaag ook nog graag aan kunnen. En muscle tee’s, shortjes en indianentooien zijn niet echt de dingen waar mijn garderobe vooral mee gevuld is.

Het werd uiteindelijk een simpele, maar kleurrijke outfit: rood rokje, rood losvallend topje, koraal kleurige trui (aangezien het vandaag aan de frisse kant schijnt te worden) en mijn kleurrijke Nikes. Niet extravagant, maar toch ook niet heel saai.

 photo Opnaarmijneerstefestival028.jpg
 photo Opnaarmijneerstefestival034.jpgDe keren dat ik in mijn leven ben uit geweest (nu al een paar jaar niet meer, maar daarvoor wel) ging ik altijd voor – voor mijn doen- vrij basic en onopvallende kleding. Het uitgaansleven is niet echt de plek waar ik me het meest op mijn plek voel en dus ook niet de plek waar ik op wil vallen, I guess.

Kan dit ermee door?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties