logo
24 September 2013

Outfit – Anonymous

Gepost in mijn outfits

Ik heb van die dagen – net als iedereen, denk ik- dat mijn pet een beetje scheef staat (of hoe is die uitdrukking? – in ieder geval niet zo). Dat ik helemaal geen zin heb om mijn hoofd te fatsoeneren en ook helemaal geen zin heb om oncomfortabele kleding aan te trekken. En wat dacht ik dus laatst, toen ik zo’n dag had? Ik zet een pet op, zodat ik lekker ‘anonymous’ door het leven kan gaan.

Misschien was het íets handiger geweest als ik daarvoor een pet had uitgekozen die niet vol met ‘glimmertjes’ zat (zoals de JULIA’s medewerker op station Arnhem zei). Werkelijk iedereen keek ernaar en praatte erover, zo leek het.

Ik heb het overleefd, maar voor de volgende keer kan ik dus beter naar deze pet grijpen op een wat meer ‘glamorous’ dag.

 photo Outfit-Anonymous1.jpg
 photo Outfit-Anonymous6.jpg
 photo Outfit-Anonymous3.jpg
 photo Outfit-Anonymous4.jpg
 photo Outfit-Anonymous7.jpg
 photo Outfit-Anonymous5.jpg
Vila oversized crèmekleurige trui
Monki beige veterlaarsjes
onbekende donkerblauwe maillot (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Conscious witte ketting
H&M Trend donkerblauwe pet met zilver- en goudkleurige stenen


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties