logo
29 September 2013

Outfit – De futuristische omaschoen

Gepost in mijn outfits

Twee vrouwen stonden me in hun rookpauze gefascineerd te bekijken: ‘Waarom wil je híer die foto’s maken?’, vroegen ze. ‘Ik heb zwart/wit aan en ik vind het blauw er tof wel bij afsteken’, zei ik. Nadat ze van hun ogen spleetoogjes maakten en het totaalplaatje bekeken alsof ze door een lens keken konden ze daar wel inkomen, maar toch bleef de achtergrond in hun ogen een lelijke, grauwe, dertien in een dozijn parkeergarage.

Ik vind het leuk, naarmate ik langer bezig outfit foto’s maak en ouder word, om te merken dat ik leer zien een achtergrond of setting an sich misschien niet zo spectaculair is, maar in combinatie met mijn outfit wel voor een mooi totaalplaatje kan zorgen. Het is precies zoals ik ook naar kleding kijk: bijna nooit naar een kledingstuk an sich, maar altijd hoe het stuk zal zijn in een complete outfit.

Iets anders: nadat ik deze schoenen kocht, heb ik in Arrogant Minnie helemaal mijn designerschoenen knock-off paradijs gevonden. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik niet weet van welke designer deze futuristische omaschoen geknock-offt is (moet ik me nu schamen?). Dat vind ik ook niet het belangrijkste eigenlijk: ik vind ze super tof doordat ze dus zowel jong als retro zijn. Ze zitten bovendien goddelijk: de platform is net een veer.

 photo Outfit-Defuturistischeomaschoen3.jpg
 photo Outfit-Defuturistischeomaschoen4.jpg
 photo Outfit-Defuturisischeomaschoen.jpg
 photo Outfit-Defuturistischeomaschoen5.jpg
Fashaves custom made t-shirt (kun je hier laten maken)
Vero Moda jegging (hier kun je een look-alike vinden)
Zalando Collection lange gemeleerde jas (kun je hier vinden)
H&M Divided witte pet (hier kun je een look-alike vinden)
Arrogant Minnie witte flatform loafers (kun je hier vinden)


Foto’s door Joe Galda.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties