logo
27 September 2013

Outfit – De spiegel combinatie

Gepost in mijn outfits

Of ze nou bij elkaar pasten of niet, ik moest en zou dit jasje nog een keer met deze shorts gecombineerd hebben (vanwege de spiegeltjes, zoals je begrijpt) voordat deze shorts echt te zomers zouden zijn geworden voor het seizoen waarin we zitten. Ik vind deze outfit niet de meest geslaagde combinatie die ik ooit heb gemaakt -omdat de shorts wat te licht zijn in verhouding met de rest denk ik-, maar ook niet de slechtste.

Een concreet punt voor verbetering is het toevoegen van een grijze of taupekleurige sjaal (maar dat voelt gelijk zo winters): nu is de bovenkant een beetje te zomers en licht ten opzichte van de onderkant, vind ik. De grijze panty en taupekleurige Bullboxer laarsjes zitten in een andere sfeer dan het boho jasje en de luchtige shorts.

Agree?

 photo Outfit-Despiegelcombinatie1.jpg
 photo Outfit-Despiegelcombinatie4.jpg
 photo Outfit-Despiegelcombinatie5.jpg
 photo Outfit-Despiegelcombinatie3.jpg
 photo Outfit-Despiegelcombinatie2.jpg
Pieces beige longsleeve
Bershka beige leren jasje met elleboogdetails
H&M Trend crèmekleurige shorts met spiegeltjes (hier kun je een look-alike vinden in andere kleuren)
Bullboxer taupe leren enkellaarzen (kun je hier vinden)
Triwa ‘Koralie’ horloge (kun je hier vinden)
MAC Viva Glam lipstick in ‘Gaga 2′


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties