logo
5 September 2013

Outfit – Fashion is a party!

Gepost in mijn outfits

Wie weet nog dat ik een tijdje geleden schreef over de webshop Fashaves in de rubriek ‘5x fashion seen by others‘? I do! Wat bleek? Deze webshop verkoopt niet alleen een vast assortiment shirts met quotes, maar ook shirts met quotes op verzoek. Custom made! Wie dus niet zo’n DIY’er is of een DIY-shirt niet mooi genoeg vindt, kan bij Fashaves voor niet te veel geld een mooi model (geen onbelangrijk detail) shirt laten bedrukken met haar favoriete tekst.

Je raadt het al: ‘fashion is a party and you’re invited’ is mijn favoriete tekst (én slogan én motto én quote). Zo leuk dat deze tekst nu op een custom made Fashaves shirt staat! Om mijn motto nu niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk (uit) te kunnen dragen is toch heel erg cool? Vooral omdat er maar één, speciaal voor mij, van is gemaakt (niet dat ik het erg zou vinden als de rest van Nederland reclame voor me zou maken…).

Ik moet zeggen dat ik het wel lastig vond “mijn eigen” shirt te combineren, want ik wilde toch eigenlijk wel het liefste dat de tekst eruit zou springen en er dus niet te veel poespas om het shirt heen zou zijn. Echter, de combinatie shirtje-boyfriend jeans-gympie (om maar wat voor de hand liggends te noemen) vond ik weer iets te weínig poespas. Uiteindelijk ging ik voor een zwart-rode outfit (net zoals hier) met wat witte details die ik perfect in balans vind. Ik ben helemaal tevreden dit keer.

Jij ook?

 photo Outfit-Fashionisaparty4.jpg
 photo Outfit-Fashionisaparty6.jpg
 photo Outfit-Fashionisaparty5.jpg
 photo Outfit-Fashionisaparty.jpg
 photo Outfit-Fashionisaparty2.jpg
Fashaves ‘fashion is a party and you’re invited’ t-shirt (hier kun je zelf een shirt laten maken)
eBay rood stretch rokje (hier kun je een look-alike vinden)
Marni at H&M rode tailleriem
Neo Vision Eyewear zonnebril (kun je hier vinden)
ZARA zwarte slip-ons (Steve Madden heeft nu mooie look-alikes, maar via hun webshop worden die niet naar Nederland verzonden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties