logo
16 September 2013

Outfit – It’s an early zeroes thing

Gepost in mijn outfits

Een echte heupbroek, dat is lang geleden! Ik weet nog dat ik als brugklasser op zoek ging naar de allerlaagste die ik kon vinden, omdat je met iets hogers toen per direct door je klasgenoten naar het bejaardentehuis werd geschopt. Verder kan ik me niet herinneren zo’n meeloper te zijn geweest, maar in dit geval kan ik het niet ontkennen. Mijn vader stond trouwens met zijn hoofd te schudden toen ik thuis kwam. In horizontale richting, voor de duidelijkheid.

De nineties waren in mijn brugklasjaar al een paar jaar voorbij, maar ook ‘early zeroes’-dingen zie ik de laatste tijd – naast alle nineties trends- terugkeren. De Romeinse sandalen zijn een ander early zeroes-voorbeeld en wat dacht je van cut out shoulder tops? Volgens mij droeg ik die ook in die tijd en nu staan blogs en winkels er weer vol mee.

Deze heupbroek is een C&A Denim on the move item en heb ik expres gecombineerd met een klassieke blouse, zodat ik er niet ál te veel uit zou zien als een vijftienjarige (no offence voor wie vijftien is). Ik ontdekte dat mijn cut out boots perfect passen bij mijn hoedje met zwart/blauwe rand en liet die twee mijn outfit afmaken.

Wat vind je van mijn outfit?

P.S. Sorry voor mijn chagrijnige frons op de vijfde foto, maar ik vond de foto te stoer om hem niet te gebruiken.

 photo 1Outfit-Itsanearlyzeroesthing3.jpg
 photo 2Outfit-Itsanearlyzeroesthing1.jpg
 photo 07979f4d-dfd8-4e36-8981-80aed52daf42.jpg
 photo 4Outfit-Itsanearlyzeroesthing2.jpg
 photo 5Outfit-Itsanearlyzeroesthing5.jpg
 photo 6Outfit-Itsanearlyzeroesthing6.jpg
New Yorker witte blouse (hier kun je een look-alike vinden)
C&A Denim on the move spijkerbroek
Arrogant Minnie blauwe cut out buckle boots (kun je hier vinden)
Forever 21 strooien hoedje met blauw/zwarte band (hier kun je een look-alike vinden)
vintage via It’s Vintage beige jas met nepleren mouwen
MAC Viva Glam lipstick in ‘Gaga 2′


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties