logo
7 September 2013

Outfit – Jumpsuit

Gepost in mijn outfits

Volgens mij heb ik er de hele zomer nog geen gedragen (correct me if I’m wrong): een jumpsuit. En dat terwijl ik het eigenlijk een heel leuk kledingstuk vind (totdat ik naar de wc moet). Een jumpsuit als deze (met een subtiele print en rechte pijpen) is heel elegant, maar toch ook speels. Hij voelt wat minder gekleed dan sommige maxi jurken doen, maar zijn een stuk vrouwelijk dan wat de meeste broeken “oproepen”.

Ik krijg een zeemeerminnengevoel als ik deze foto’s zie (en ook toen ik ze maakte trouwens): ik weet niet hoe het komt… Vast niet omdat je water op de achtergrond ziet, haha.

Ik merk dat ik er “lol” in begin te krijgen om mijn outfits minder druk (‘nee, die ketting voegt niets toe’) en wat volwassener te laten zijn, maar toch ook verre van standaard en toch ook met iets van wat je mijn handtekening zou kunnen doen. Al is die handtekening vrij abstract, want ik zou ‘m niet kunnen benoemen. Deze outfit vind ik op die twee criteria heel geslaagd: er gebeurt niet te veel in het geheel, maar ik spring er wel tussenuit als ik op straat loop. Dat bedoel ik overigens niet arrogant, ik bedoel alleen dat dit niet de doorsnee is. En verder: opvallen is niet mijn doel, maar eruit springen mag eigenlijk best van mij. Dat laatste klinkt een stuk positiever, vind ik: een beetje zoals ‘boven het maaiveld uitsteken’, wat volgens Google betekent ‘in gevraagde kwaliteiten gunstig opvallen in de groep’. Met de nadruk op ‘gunstig’.

Heb jij een handtekening als het op jouw outfits aankomt? Iets wat je herkenbaar maakt? En kun je die benoemen? Ik ben benieuwd!

 photo Outfit-Jumpsuit2.jpg
 photo Outfit-Jumpsuit4.jpg
 photo Outfit-Jumpsuit5.jpg
 photo Outfit-Jumpsuit6.jpg
 photo Outfit-Jumpsuit1.jpg
 photo Outfit-Jumpsuit7.jpg
Primark rood/blauw beprinte jumpsuit (hier kun je een look-alike vinden)
Only suède gilet met rosé hardware (hier kun je een look-alike vinden)
Monki zwarte flatjes met stompe neus (hier en hier kun je look-a-likes vinden)
Sleek True Colour lipstick in ‘Mystic’ (kun je hier vinden)

P.S. Deze week is de Suz shop niet geupdate, omdat mijn camera kapot is gegaan. Hij staat nog steeds bommetje vol (de Suz shop, niet de camera), dus ik zou zeggen: neem zeker alsnog een kijkje.


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties