logo
18 September 2013

Outfit – Nog één keer blote benen

Gepost in mijn outfits

Het zal de laatste keer zijn dit jaar (of ik moet de komende drie maanden nog eens gek zijn geworden…): blote benen. Ideaal om nog even van het het-kan-nog-net-weer te kunnen profiteren als je een outfit maakt waarbij eigenlijk geen enkele panty of maillot past of iets toevoegt.

Volgens mij heb ik het al vaker geschreven (ohja, de vorige keer dat ik deze Air Max droeg), maar bruin en blauw vind ik -door hun contrast- een hele mooie en krachtige combinatie. Vandaar dat ik ‘m ‘er weer ingooide’ toen ik mijn coole sneakers combineerde met mijn Western jurkje en C&A Denim on the move spijkerblouse.

Hoewel de outfit aan de ene kant een beetje oogt als een allegaartje, vind ik, past alles aan de andere kant juist wel degelijk bij elkaar. Niet op een matchy-matchy manier, maar op een harmonieuze manier. Ik denk dat dat “het geheim” van deze outfit is.

Wat denk jij?

 photo Outfit-Nogeacuteeacutenkeerblotebenen1.jpg
 photo Outfit-Nogeacuteeacutenkeerblotebenen2.jpg
 photo Outfit-Nogeacuteeacutenkeerblotebenen4.jpg
 photo Outfit-Nogeacuteeacutenkeerblotebenen3.jpg
 photo Outfit-Nogeacuteeacutenkeerblotebenen5.jpg
H&M bruin geperforeerd jurkje
C&A Denim on the move spijkerblouse (hier vind je alle denim blousen van C&A)
Marni at H&M caramel bruine shopper
Nike Air Max 1 sneakers via Sarenza (hier vind je andere Air Max 1 sneakers)
ASOS bruine, ronde zonnebril (hier kun je een look-alike vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties