logo
14 September 2013

Outfit – Oma’s ketting

Gepost in mijn outfits

Er was eens… beter weer dan vandaag, rode lipstick (aargh, hij is bijna op!), kobalt blauw, géén wit (om het rood-wit-blauw-effect te vermijden) en een prachtige ketting die zo van mijn oma geweest had kunnen zijn.

Dat is ie niet hoor. Hij is vast van een oma geweest, maar niet van die van mij. Ik vond ‘m bij It’s Vintage, de webshop waar ik een tijdje geleden al over schreef. Als ik hem draag heb ik echt het gevoel dat ik een ‘juweel’ draag in plaats van een sierraad, al is het (neem ik aan) helemaal geen echt goud.

Nog een tip voor wie een écht klein ieniemienie maatje heeft trouwens: ze verkopen bij It’s Vintage nu vintage denim Levi’s shorts voor maar €12,50 (maar dus wel in maat 34).

Kobaltblauw en rood staan, zo zonder wit dus, verrassend goed bij elkaar. Dat had ik niet verwacht, op de één of andere manier. Ik had verwacht dat felrood en felblauw samen heel ‘koeltjes’ zouden zijn, maar dat valt eigenlijk wel mee. Ik twijfelde dus ook of ik de rode lipstick hierbij zou dragen, maar ik denk dat het júist goed is geweest, omdat de outfit ander juíst wat kil was geworden. Al zorgen de gouden details natuurlijk voor wat warmte.

 photo Outfit-Omasketting2.jpg
 photo Outfit-Omasketting5.jpg
 photo Outfit-Omasketting6.jpg
 photo Outfit-Omasketting3.jpg
 photo Outfit-Omasketting4.jpg
 photo Outfit-Omasketting1.jpg
New Yorker zwarte tanktop (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Fashion Against Aids kobaltblauwe broek (hier kun je een look-alike vinden)
River Island zwarte sandalen met gouden gespen
vintage via It’s Vintage gouden ketting met blauwe steen
Dior lipstick in ’014 Rouge Dolce Vita’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties