logo
8 September 2013

Outfit – Rood en mint

Gepost in mijn outfits

Juist de níet voor de hand liggende kleurencombinaties vind ik vaak de mooiste. De combinatie ‘rood en mint’ is er zo één. Ik vind het echt te gek hoe warm rood contrasteert met fris mint; dat had ik niet verwacht en ik ben blij dat ik het ontdekt heb. Ik vond het trouwens ook te gek om te ontdekken dat dit broekje dezelfde kleur heeft (bijna dan) als mijn Palladium’s.

Heerlijk om deze dag (dit weekend eigenlijk), die nogal druilerig begon, af te sluiten met beter weer en een zomerse outfit. Eén van de laatste van dit jaar. In de bijna vijf jaar dat ik blog was dit zonder twijfel de zomer waarin ik de meeste zomerse outfits heb kunnen laten zien. Ik ben een dankbaar mens (oké, oké, dat probeer ik tenminste te zijn).

Tot slot vind ik mijn knotje hier erg leuk, maar is het er helaas een die-maak-je-één-keer-en-nooit-weer-knotje. Zoals je misschien weet heb ik dat soms vaak. Dat ik wat draai en prop en dat er een knot op m’n hoofd zit waarvan ik denk ‘hé, cool!’, maar waarvan het helaas nooit meer lukt ‘m na te maken.

Hoe vind jij de combinatie rood/mint?

 photo Outfit-Roodenmint2.jpg
 photo Outfit-Roodenmint5.jpg
 photo Outfit-Roodenmint3.jpg
 photo Outfit-Roodenmint1.jpg
 photo Outfit-Roodenmint4.jpg
 photo Outfit-Roodenmint6.jpg
H&M effen rood t-shirt (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Trend mintgroene bermuda (hier kun je een look-alike vinden)
Bershka multicolor ketting
Palladium mintgroene sneakers (kun je hier vinden)
Milani lipstick in ?


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties