logo
22 September 2013

Outfit – Sterretjes zien

Gepost in mijn outfits

Het kettinkje dat ik hier (voor het eerst!) draag heb ik al honderd keer in mijn handen gehad om weg te doen, want ‘mijn stijl was toch onderhand wel wat volwassener dan dat’ en ‘ik droeg hem toch nooit’. Ik kon het niet, ik kon het gewoon niet over mijn hart verkrijgen. Mijn zwak voor de kleurtjes was té groot.

Vanzelfsprekend -voor mij is dat althans vanzelfsprekend- mocht ik hem alleen houden van mezelf als ik hem dan ook daadwerkelijk zou gaan dragen en dus ging ik aan de combineerslag. Geloof me: een kettinkje dat heel subtiel en heel druk tegelijk is, is lastig te combineren. Het eindresultaat van mijn uitdaging vind ik desondanks prima geslaagd. De jumpsuit in combinatie met het jasje oogt vrij netjes; de sneakers zorgen er samen met de sterretjes voor dat de outfit jong en speels blijft.

Mee eens?

 photo Outfit-Sterretjeszien1.jpg
 photo Outfit-Sterretjeszien2.jpg
 photo Outfit-Sterretjeszien7.jpg
 photo 2641905c-e719-4a09-946d-072001bb3071.jpg
 photo Outfit-Sterretjeszien4.jpg
 photo Outfit-Sterretjeszien5.jpg
C&A beige jumpsuit met knopen en pofbroek
H&M Conscious wit jasje (hier kun je een look-alike vinden)
vintage zilveren kettinkje met gekleurde sterretjes
Nike Metro Plus via Sarenza sneakers


Foto’s door Chantal van der Meijden.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Meike

  Neah. Ik vind de sterretjes idd te kinderachtig. Verder vind ik je outfit tof.

 • iscreambeauty

  Het staat je goed! Mij zou het niet staan denk ik!

 • Ik vind de sterretjes nog wel grappig maar de jumpsuit is niet helemaal mijn ding. Ben niet zo'n fan van de kleur. Schoenen zijn erg tof.

 • Je hebt groot gelijk dat je de ketting houdt, haha! Vind de outfit heel goed in balans met de nette en basic gekleurde items afgetopt met de gekleurde en 'kinderlijke' items boven en onder. De vorm van de jumpsuit is niet helemaal mijn ding, maar ik vergeef het je vanwege de rest van de outfit ;).

  • ik vond de vorm bij nader inzien ook niet zo…

   • Na het kopen of na het aantrekken/foto's terugzien? 😛

 • Leuke Nikes!

 • beyoutifool

  Heel leuke outfit! Ik vind dat de nikes er supergoed onder passen 🙂 x

 • Cato

  Staat je goed, hele gave nikes! Ik vind het kettinkje een beetje kinderlijk maar het is niets storend of iets dergelijks.

 • cute met dat kettinkje er bij!

 • ik vind deze eeecht heel leuk. Speels, maar door de neutrale kleuren ook erg volwassen. En je haar is erg leuk zo!

 • femkevang

  Wat een leuk kettinkje! Staat heel erg mooi met de felgekleurde nikes en de beige jumpsuit!

 • annemarie

  Super leuke ketting!Lekker vrolijk;-) Vind je sneakers ook helemaal leuk.Ik was nooit van de sneakers en heb geen enkel paar in de kast staan maar zie bij jou zulke gave sneakers (zoals deze) voorbij komen dat ik denk moet toch eindelijk ook eens aan de sneakers;-)

 • Je sneakers zijn echt te vet! Goed gecombineerd ook met camel!

 • Leuke combi!

 • Wat een leuke combinatie! Ik zou de sterretjes ketting in de winkel denk ik zo voorbij lopen, maar ik vind het kettinkje wel verrassend leuk zo met de rest van je outfit!

 • Mirjam-Kwebbel

  Ik vind de ketting geweldig, op een hele goede manier gecombineerd!

 • WAt een superleuke outfit! Hij klopt gewoon helemaal, echt top! 😀

 • Blissfulbeauty

  Wauw, wat een leuke combinatie, de jumpsuit en het jasje. I like! Hoewel ik de sneakers een leuke verrassing vind, zou ik zelf toch eerder voor hakken kiezen. Maarja, ik ben dan ook ongeveer geboren met hakken aan…