logo
12 September 2013

Outfit – The end

Gepost in mijn outfits

Daar stond ik dan: in mijn denim jurkje uit de Denim on the move collectie van C&A. Gelukkig tijdens het maken van onderstaande foto’s (de laatste outfitfoto’s die ik maakte met mijn eigen camera, want zoals je kon lezen is die helaas kapot gegaan) nog niet wetende dat ‘my finest blogbuddy’ me zou gaan verlaten. En ik vond mijn outfit nog wel zo tof geworden! Ik was er super trots op dat ik een ketting, oorbellen of met wat ik de outfit dan ook verder aan had willen kleden, heb weg gelaten en gewoon in een goede dosis denim+black naar buiten ben gestapt. De lipstick maakt het blauw/zwarte plaatje helemaal af, vind ik, en geeft de look een vrouwelijke touch.

Wegens net genoemde reden is het van close up foto’s niet gekomen en heb ik deze keer alleen totaalplaatjes voor jullie. Ach, het is weer eens wat anders!

Ik ben benieuwd wat jullie van de ‘schoenslippers’ vinden die van nepleer en nepsuède zijn gemaakt en die ik super stoer vind, maar jullie misschien wel super lelijk. Ik vind ze in deze outfit in ieder geval top tot hun recht komen. Had ik al gezegd dat ik de outfit tof vond geworden?

 photo Outfit-Theend3.jpg
 photo Outfit-Theend1.jpg
 photo Outfit-Theend2.jpg
 photo Outfit-Theend5.jpg
 photo Outfit-Theend6.jpg
 photo Outfit-Theend4.jpg

En dan nu nog even, omdat het kan, de állerlaatste drie foto’s die mijn camera maakte. Zoals je ziet had ie last van een haperend einde, waarna hij van pure slijtage (wat wil je met mij als ‘baasje’?) ermee ophield. Tijd om ‘dag’ te zeggen!

 photo Outfit-Theend7.jpg
 photo Outfit-Theend8.jpg
 photo Outfit-Theend9.jpg
C&A denim jurkje uit de Denim on the move collectie (kun je hier vinden)
Only suède gilet met rosé hardware (hier kun je een look-alike vinden)
Aliexpress zwarte slippers
MAC lipstick in ‘Candy Yum Yum’ (kun je hier vinden)
China Glaze nagellak in ‘Papaya Punch’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties