logo
12 September 2013

Perfecte winterjassen zijn onbetaalbaar?

Gepost in fashion

Als ik over één kledingstuk vaak klachten hoor, dan zijn het wel winterjassen. Standaard luidt het: ‘Die ik kan betalen zijn niet mooi en die ik niet kan betalen kan ik dus niet betalen’. Ook ik herken dat probleem.

De winterjassen van Maje – juist ja, dat merk waar ik een tijdje geleden over schreef– zijn wat mij betreft namelijk echt perfect, maar niet echt te betalen.

Ik vind een winterjas niet snel mooi (het liefste draag ik faux fur, want iets anders dat warm is kan ik qua uiterlijk vaak niet waarderen), maar de winterjassen die Maje in haar nieuwe collectie heeft vind ik echt allemáál pareltjes. Zo zie ik bijvoorbeeld bijna nooit gewatteerde jassen met bondkraag en/of regenjassen die ik écht stylish vind, maar Maje flikt het.

 photo Majefallwinter201320141.jpg
 photo Majefallwinter201320142.jpg
 photo Majefallwinter201320143.jpg
 photo Majefallwinter201320144.jpg
 photo Majefallwinter201320145.jpg
 photo Majefallwinter201320146.jpg
 photo Majefallwinter201320147.jpg
 photo Majefallwinter201320148.jpg
 photo Majefallwinter2013201410.jpgHoewel een winterjas qua weer deze week best kan, is het inderdaad misschien nog wat vroeg om over winterjassen te schrijven. Toch doe ik het, vooral omdat ik hoop dat ketens zich door deze jassen gaan laten inspireren (voor zover dat tijdtechnisch nog lukt). Please?

Deze jassen zijn allemaal al te koop: je vindt ze hier. Daar kun je ook gelijk hun prijzen bekijken, als je nieuwsgierig bent (die variëren van een paar honderd tot zo’n vijftienhonderd euro).

Zijn perfecte winterjassen onbetaalbaar? Ik denk het wel. Gelukkig is perfectie saai. Toch?

Wat vind jij van Maje’s jassen?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties