logo
19 September 2013

Shop op z’n New York Fashion Weeks

Gepost in fashion

Ik heb nog nooit een ‘shop the look’-achtige post gemaakt (om eerlijk te zijn vind ik die vrij afgezaagd, want je vindt ze in elk modetijdschrift, op elke modesite), maar toch dacht ik het nu: laat ik het eens proberen. Omdat ik weet dat soms juist vrij afgezaagde dingen vrij geliefd zijn (ze zijn niet voor niets afgezaagd) en oké: mijn eigen orginaliteit en inspiratie houdt ook ergens ook, dus ik beroep me bij deze op ‘beter goed gejat dan slecht verzonnen’.

Hieronder zie je drie streetstyle foto’s die zijn genomen tijdens de New York Fashion Week die afgelopen 5 tot 12 september werd gehouden in… jawel, New York. Ernaast zie je een alternatief item dat erop lijkt en dat je zelf kunt kopen voor niet te veel geld. Eronder vind je een link naar dat item. Simple as that.

 photo elinklingstreetstylenewyorkfashionweekstripedblousehampm.jpg
H&M – €39,95


 photo chiaratheblondesaladleatherdresspinaforestreetstylenewyorkfashionweek.jpg
ASOS – €156,16


 photo lanvinhappynecklacestreetstylenewyorkfashionweekpimlarkin.jpg
Pim + Larkin – €25,42Je zult nu misschien denken: ‘voor niet te veel geld’? Maar dat leren jurkje kost €156,-? Ja, dat is inderdaad niet weínig geld, maar het is wel een vrij standaard bedrag voor een kledingstuk van echt leer.

Vind je een post als deze leuk om te zien?


Bronnen foto’s:

VINTAGE PROCESS / Harper’s Bazaar / Pop Sugar

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties