logo
17 September 2013

Stradivarius heeft nu ook een Nederlandse webshop!

Gepost in fashion

Wie bijvoorbeeld wel eens in Spanje of Italië op vakantie gaat (en daar dan in een grote stad komt) zal de keten ‘Stradivarius‘ wellicht kennen. Ik ken de keten daar zelf niet van, maar ik ben fan van zusterketens als Bershka, ZARA, Pull & Bear, dus ja… ook ik ken Stradivarius (mede dankzij Yara, die als echte fan terugkwam nadat ze een paar maanden in Italië had gewoond).

Ik heb er al een paar keer van gebaald dat de Stradivarius webshop niet naar Nederland verzendt. Ze hebben ook al geen fysieke winkels in Nederland, dus kom op: doe niet zo kinderachtig. Gelukkig is in dat eerste nu verandering gekomen: gisteren las ik op BILLIE ROSE dat óók Nederland vanaf nu gebruik kan maken van de Stradivarius webshop.

De webshop/het assortiment is helemaal in de stijl van wat we van haar zusjes gewend zijn. Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat objectief gezien Stradivarius niet zo heel veel toevoegt aan die zusjes. Maar hé: méér van wat goed is, is beter toch?

Ik zette een paar leuke Stradivarius items voor jullie op een rij.

 photo isabelmarantfallwinter2013bootslookalike.jpg
€79,95


 photo ruedelamourpariscroppedtopstradivarius.jpg
€17,95


 photo animalprintplimsoleshoestradivarius.jpg
€29,95


 photo wrapoverdresszipperstradivarius.jpg
€39,95


 photo blackleathershopperstradivarius.jpg
€39,95


 photo trenchleathereffectsleevesstradivarius.jpg
€79,95


Handig om te weten: verzendkosten naar Nederland bedragen €3,95 voor standaard verzending en betalen kan er met Payal en Creditcard.

Herken je trouwens de eerste schoenen van deze post? De meningen zullen er niet over verschillen dat het die-hard look-alikes zijn.

Wat vind je van de schoenen en de andere items? En kende je Stradivarius al?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties