logo
2 September 2013

Super(ga) sneakers

Gepost in fashion

Ik word me er meer en meer bewust van dat er misschien wel een sneaker merk is dat qua ‘tijdloos’ en ‘neutraal’ zijn heel dicht in de buurt komt bij Converse: Superga sneakers. Net als Converse elk seizoen weer andere printjes in de collectie heeft, heeft ook Superga “gekke uitspattingen” (zie deze oude blogpost van mij). De basismodellen blijven echter (ook) in het modebeeld zichtbaar. Dat laatste is wat mij betreft echt een teken dat een schoenenmerk het gemaakt heeft als iconische schoenenmerk.

Superga is dan misschien wel niet zó bekend als Converse: als je het Internet af gaat dan merk je vanzelf dat dit een sneaker merk is dat van alle tijden en stijlen is en dat het (dus) vooral ook niet het kleinste merk is. Zo heeft Superga deze zomer een collectie ontwikkeld met dé fashionblogger van de wereld, Chiara van The Blonde Salad.

 photo 1supergasneakersfashnchips.jpg
 photo 2supergasneakersluxq.jpg
 photo 3supergasneakersthefashionguitar.jpgIk had nooit zo’n zwak voor basics en klassiekers als deze Superga sneakers -was altijd meer van de eyecatchers, as you might know-, maar dit is zeker aan het veranderen. Vandaar dat ik nu “opeens” oog krijg voor dit merk. Nadat ik al ‘om ging’ naar Dr. Martens en Air Max, zou Superga best wel eens hun opvolger kunnen worden.

Wat vind jij van Superga sneakers? Zou jij ze dragen of dan toch liever bijvoorbeeld All Stars?


Bronnen foto’s:

Fash ‘n chips / LuxQ / THEFASHIONGUITAR

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties