logo
21 September 2013

Terugblik – Dit was zomer 2013!

Wat is de zomer – wat is dit jaar tot nu toe- voorbij gevlogen! Misschien ook niet gek, aangezien de zomer mijn favoriete seizoen is: leuke dingen gaan nou eenmaal sneller voorbij.

De afgelopen tijd heb ik al veel vooruit gekeken naar wat komend seizoen mogelijk grote trends worden, hoe nieuwe collecties van merken eruit zien (zoals de winterjassencollectie van Maje) en naar wat ik komend seizoen wil gaan proberen op kledinggebied als dit praktisch lukt (de ruit op ruit!).

Nu de herfst vandaag officieel is geworden wil ik nog één keer terugblikken in plaats van vooruitkijken. Voordat we het nooit meer over de zomer van 2013 gaan hebben: wat gebeurde er afgelopen seizoen in de mode én op fashionisaparty.com?

 photo Duoshoot-Drieeumlnhalfjaarsamen5.jpg
Aan het begin van de zomer was ik drieënhalf jaar samen met mijn vriendje. We gingen (weer) samen op de foto om dit heugelijke feit hier te delen en wat kwamen er veel leuke, mooie en ontroerende reacties op die foto’s! Ik ben er nog steeds heel dankbaar voor dat jullie zo massaal reageerden.


 photo Zwartofwit1.jpg
Sinds deze zomer heb ik lage, olijfkleurige All Stars die goed in de smaak vielen bij jullie. Ik ben er nog steeds heel blij mee; All Stars zijn misschien niet de meest exciting keuze, maar ook nooit een slechte keuze I guess.


 photo Outfit-Espadrilles1.jpg
Espadrilles waren afgelopen zomer opeens weer een trend. Ook ik heb ze een aantal keer met veel plezier gedragen. Met deze schoenen -kun je ze zo wel noemen?- aan heb je gelijk een zomergevoel.


 photo Dezenagelriemoliewerktweacutel1.jpg
Eindelijk vond ik een nagelriemolie waar ik echt tevreden over was en ben. Ik ben alweer bijna aan een nieuw potje/flesje toe!


 photo ontbijtyoghurtaardbeienzadenpause.jpg
Ik deelde met jullie dat ik geen ontbijter ben en dat dat o.a. komt omdat ik altijd zo inspiratieloos (oké, en een tikje lui) ben als het op mijn ontbijt aankomt. Jullie kwamen met super veel tips, aansporingen en suggesties om mijn dag beter te beginnen.


 photo choiescatearsskirt2.jpg
Oren op je heupen? In de mode kan het allemaal. Maar of we het ook mooi vinden… ?


 photo Denim-Ali-Stephens-Glamour-France-August-20135.jpg
Ik bleek niet de enige te zijn die nu kan verlangen naar iets waar ik eerder een afkeer voor had (deze kleine vlechtjes, in mijn geval): de één vond sleehakken voorheen vreselijk, de ander Birkenstocks en weer iemand anders Lita’s, maar allemaal zijn jullie inmiddels “bijgedraaid”.


 photo daryathecablookhaircut.jpg
Ik schreef een lange post over het van heel lang naar heel kort haar gaan en wat dat voor een vrouw kan betekenen: veel. Er kwamen veel interessante reacties op.


 photo flauntbeyonceportrait.jpg
Eén van de magazine covers waar wereldwijd het meeste over werd gepraat en geschreven afgelopen zomer, was die van Beyoncé voor Flaunt magazine.


 photo Vintagevinds3.jpg
Eind juni/begin juli werd er een grote vintage markt gehouden in Arnhem, waar ik een paar leuke dingen scoorde voor niet veel geld.


 photo AFWjuli20136.jpg
Eén van die dingen droeg ik twee weken later naar Amsterdam Fashion Week.


 photo maccandyyumyum1.jpg
Deze zomer was ook de zomer dat ik werd herenigd met mijn (en die van mijn vriendje!) favoriete lipstick: MAC’s Candy Yum Yum.


 photo nofiltersweater525america.jpg
Hashtags waren deze zomer verder in opkomst. Niet alleen online, maar ook offline op kleding. Deze winter zal daar niet veel verandering in komen: toen ik afgelopen week Vero Moda binnen stapte liep ik verschillende ‘hashtag shirtjes’ tegemoet.


 photo Outfit-Rollade2.jpg
Ik waagde me aan de hoge, witte T-strap sandalen: look-alikes van die van Alexander Wang. Het was wat jullie betreft geen succes en ook ik moest dat achteraf toegeven.


 photo Outfit-Teenslippers7.jpg
Deze zomer vond ik het tijd om eindelijk eens aan de kaak te stellen: moet de nagellak op je vingers en tenen nou matchen of niet? Iedereen moet doen wat ie zelf wil natuurlijk, maar ik voel me bij ‘matching nails’ nog steeds het beste.


 photo ELLEgirlschoolagenda201320142.jpg
Middenin de zomer kreeg ik een verrasing: ik sta met fashionisaparty.com dit hele schooljaar in de ELLEgirl en SuperTrash agenda!


 photo Outfit-Ibiziaans4.jpg
Misschien wordt mijn ‘Ibiziaanse’ outfitpost wel de best gelukte outfitpost van 2013. Ik werd in ieder geval overstelpt met positieve reacties.


 photo lifeislikeacamera.jpg
Ik schreef een brief aan Vera, die binnenkort naar Amsterdam verhuist, en hoorde niets anders dan: ‘ik moest een traantje laten’. Niet de bedoeling, maar ik zag het als een eer!


 photo Outfit-AirMax3.jpg
De zomer van 2013 mag de boeken in als het eerste seizoen ooit dat ik Air Max droeg. Deze zomer werden ze (opnieuw) in de harten gesloten van de “mode incrowd”.


 photo klaartjedoethetzelf.jpg
Deze zomer was bijzonder voor mij en fashionisaparty.com omdat ik me voor het eerst aan een gastblogger waagde: ik introduceerde Klaartje, die hier nu maandelijks een DIY tutorial verzorgt.


 photo Outfit-Scheveningen1.jpg
Op één van de laatste echt warme dagen van deze zomer greep ik mijn kans en ging ik naar het strand.


 photo ShoebySmartstoreEindhoven.jpg
Shoeby opende laatst een ‘fysieke webshop’ en ik vroeg jullie of jullie dachten dat dit de toekomst zou worden. Jullie antwoord was unaniem: ‘nee’.


 photo MIYOFreshFaceFluidfoundation7.jpg
Yay! Deze zomer vond ik eindelijk de perfecte lichte foundation voor bleekscheten zoals ik.


 photo Opnaarmijneerstefestival028.jpg
Op de eerste van september bezocht ik mijn eerste festival (en hierboven zie je wat ik droeg). Ja, echt mijn eerste! Ik zou graag zeggen dat ik veel gemist heb in mijn leven dat ik nooit eerder ben gegaan, maar nee: dat niet.


 photo Outfit-Fashionisaparty.jpg
Hoe cool?! Sinds deze maand heb ik mijn eigen ‘fashion is a party’ shirt!


 photo Haarperikelen1-1.jpg
Ik eindigde de zomer met haartwijfels. Wel verven, niet verven, hoe verven, wanneer verven, waarom verven… ? Zucht. Pleister op de de luxewond is dat jullie me goede adviezen hebben aangereikt! To be continued.Kun je je alle posts nog herinneren? En een moeilijke vraag misschien, maar wat vond je mijn leukste post van afgelopen zomer?


Zie de links voor de bronnen van de afbeeldingen.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Wat een leuk overzicht! Die cover met Beyonce is echt prachtig zeg! Maar ik moet bekennen dat ik hem hier nu voor de eerste keer zie, woops.

  • je bent niet de enige 😉

 • Jessica

  Is het eigenlijk geen idee om je eigen shirt te verkopen? Ik zou hem in ieder geval zeker bestellen bij je 😀

 • ik heb geen idee wat mijn lievelingspost van je is, ik vind het in ieder geval altijd leuk om je outfits te zien omdat ze niet alledaags zijn en ik vond je cavia/konijn verhalen erg grappig 🙂

  • oh gelukkig maar. soms heb ik het gevoel dat de hele wereld behalve ik kleindierhater is, haha.

   • haha nee joh, ik ken alleen niemand die erover verteld op zijn/haar blog ;-). Je huisdieren horen nou eenmaal bij je, mijn katten komen ook op mijn blog voorbij ;-).

    • ik doe het ook wel minder inmiddels hoor, want het werd me niet zo in dank afgenomen.

 • beyoutifool

  Superleuk om deze samenvatting te zien 🙂 Ik heb je blog dagelijks met veel plezier gevolgd (en dat ga ik blijven doen!) x

 • Wauw wat een uitgebreide post, leuke foto's! Ik kan me niet alles herinneren hoor, maar het ziet er uit als een heerlijke zomer!

 • echt wel leuk zo'n overzicht!

 • fashionourlove

  Leuk overzichtje! Ik vind het moeilijk om te zeggen welke post ik het leukst vond. Je schrijft allemaal leuke dingen! Ik vind de olijfkleurige All Stars trouwens heel gaaf!

 • Wat een leuke dingen heb je gekocht en gedaan deze zomer!
  Leuk zo'n artikeltje.

  Liefs Fashialies

 • Heel leuk overzichtje! Ik heb ze nog allemaal gelezen ook, ouch haha. Volgens mij heb je een prima zomer gehad of niet dan? 🙂

 • femkevang

  De olijfkleurige all stars vind ik nog steeds super leuk! Die foto van Beyoncé is echt prachtig!

 • Ik vond die mooie outfit leuk en het diyen van klaartje!

 • Maloutje46

  Ahh leuk =) En ik herinner ze me allemaal want ik volg niet voor niks je blog natuurlijk he! <3