logo
19 September 2013

vanHaren budget challenge – September

Gepost in mijn outfits
Maandelijks doe ik de vanHaren budget challenge: ik shop een outfit bij een paar vanHaren schoenen die, inclusief schoenen, niet meer mag kosten dan €80,-. En er zijn nóg een paar regels, lees ze hier.

Een nieuwe maand (nou ja, ‘nieuw’: we zijn alweer over de helft heen), een nieuwe budget challenge! Deze maand heb ik geprobeerd de outfit wat toegankelijker te houden, aangezien de vorige budget challenge outfit niet echt in de smaak viel bij de vanHaren Facebook volgers. Normaal gesproken zou ik dat niet erg vinden, maar aangezien deze challenge óók voor vanHaren doe, vind ik het van belang dat deze budget challenge outfits enigszins aansluiten bij het vanHaren publiek.

In de budget challenge outfit van deze maand combineer ik bruin met zwart. Een combinatie waarvan ik weet dat de meeste mensen er geen fan van zijn, maar een combinatie waarvan ik denk dat deze prima kan. De outfit is grotendeels basic (door het jurkje en de enkellaarsjes), maar niet saai doordat ik gezorgd heb voor twee eyecatchers: de geprinte legging en de schakelketting. Vooral die laatste vind ik echt een hoop toevoegen aan de outfit (en dat moet ook wel, want die is relatief duur). Zonder was het geheel een beetje meisjesachtig geweest, nu voel ik me wat meer aangekleed. Bovendien vind ik de ketting gewoon heel gaaf.

De outfit vind ik goed geslaagd voor deze maand, bijvoorbeeld omdat de kleuren van de legging echte herfstkleuren zijn. De outfit is bewust niet te winters, want dikke truien zullen we immers nog genoeg aan kunnen de komende maanden (en zijn bovendien een stuk duurder, dus is het lastiger ermee binnen het budget te blijven).

Wat vind jij van de outfit? Spreekt deze je aan?

 photo vanHarenbudgetchallengeseptember7.jpg
 photo 00522918-7d27-4d5d-b631-cb17fcceab8e.jpg
 photo vanHarenbudgetchallengeseptember5.jpg
 photo 5faf3e24-7b23-4656-bb5d-429a4be7cfc5.jpg
 photo vanHarenbudgetchallengeseptember4.jpg
 photo vanHarenbudgetchallengeseptember3.jpg
Only zwart stretch jurkje met lange mouwen, €16.95 (kun je hier vinden)
Pieces legging met bruine aztec print, €12,95 (kun je hier vinden)
vanHaren zwarte enkellaarsjes, €29,90 (kun je hier vinden)
TOPSHOP bruine metallic schakelketting, €18,- (kun je hier vinden)

Totaal: €77,80


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties