logo
6 September 2013

Welke Isabel Marant schoen zal dít seizoen het populairste zijn?

Gepost in fashion

De schoenen van Isabel Marant zijn al een paar jaar lang elk seizoen populair. Van de sneaker wedges tot de western laarsjes tot de sandalen: allemaal zijn ze heel bepalend geweest in de schoenenwereld en veelvuldig nagemaakt.

Daarom ben ik dan ook ontzettend benieuwd of Isabel Marant deze winter wéér zulke hoge ogen gaat gooien met haar schoenen en vooral: met welke dan? De lange laarzen, de enkellaarzen, de witte of de zwarte?

 photo isabelmarantscarletpopsugar.jpg
 photo isabelmarantscarletcalfpopsugar.jpg
 photo isabelmarantscarletsnowpopsugar.jpg
 photo isabelmarantscarletcalfsnowpopsugar.jpg
 photo isabelmaranthighscarletbootspopsugar.jpg
 photo isabelmaranttallbootwhitepopsugar.jpg
 photo isabelmarantwedgebootpopsugar.jpgAls ik mijn geld op een paar moest zetten dan deed ik het op deze. Enkellaarsjes die door hun klittenband (wat ik trouwens een vrij oneerbiedig klinkend woord vind, voor zulke dure schoenen) wat van de ‘feel’ hebben van IM’s sneaker wedges, maar net een tikje vrouwelijker zijn. Ik vind zelf alle lange laarzen het mooiste.

Welke denk jij dat het populairste zal worden en – ook niet onbelangrijk- welke vind je het mooiste?


Bron.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties