logo
2 September 2013

Zeven geweldige zomeroutfits om het (niet) af te leren

Gepost in fashion

Zo’n mooi weer als het deze week nog schijnt te gaan worden zal het dit jaar verder wel niet meer zijn en dus – om het (niet!) af te leren- zeven geweldige zomeroutfits waar je je voor de komende dagen nog even door kunt laten inspireren.

Waarom ik ze zo geweldig vind? Omdat ze allemaal heel goed passen bij de persoon die het draagt. Nu ken ik deze dames allemaal niet, dus misschien kan ik daar wel helemaal niet over oordelen (ik hoor het je denken…), maar kijk maar eens naar hun koppies. Hun haar, bijvoorbeeld, zegt al een hoop over hoe en wie ze zijn. De outfits sluiten daar allemaal perfect bij aan. Als je het mij vraagt tenminste: voel ten alle tijden de vrijheid om me tegen te spreken hè.

 photo summerstreetstyle.jpg
 photo summerstreetstyle2.jpg
 photo summerstreetstyle3.jpg photo summerstreetstyle4.jpg
 photo summerstreetstyle5.jpg
 photo summerstreetstyle6.jpg
 photo summerstreetstyle7.jpgMijn favorieten zijn de eerste en de derde outfit. Welke vind jij het leukste?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties