logo
21 October 2013

A Touch Of Fashion – Mijn modevoorbeelden

Gepost in fashion, persoonlijk
Eén keer in de twee weken neem ik op maandag het stokje tijdelijk van Vera Camilla herself over en voeg ik ‘a touch of fashion’ toe aan veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je over mode op het leukste beautyblog van Nederland, veracamilla.nl, in A Touch Of Fashion!

Ik ben niet snel fan van iemand, maar als ik erover nadenk heb ik wel mensen die ik bewonder en/of waar ik tegenop kijk. Mensen die ik als voorbeeld zie en die me op die manier helpen de doelen te bereiken die ik wil bereiken. Wie het zijn? Je leest het in deze A Touch Of Fashion.

 photo ATOFMijnmodevoorbeelden.jpg

Klik op de afbeelding om de nieuwe A Touch Of Fashion te lezen!


Foto via Instagram.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties