logo
15 October 2013

Alchimie

Gepost in beauty

Wist je dat ‘Alchimie’ het bewerken van onedele metalen naar edele metalen betekent? En dat dat een ‘oude geheime wetenschap’ is? Ik ook niet, maar ik heb het opgezocht.

Alchimie kende ik alleen als hét lakje van Chanel van dit najaar, maar ik wist – Chanel kennende- dat de naam meer te betekenen had dan zomaar een naam voor een nagellak en ik vond het wel leuk dat met jullie te delen.

 photo ChanelAlchimie1.jpgIk vind het ook wel leuk om met jullie te delen dat ik echt al máánden niet meer op mijn nagels heb gebeten, terwijl ik ook al maanden (door tijdgebrek vooral) geen nagellak meer heb gedragen – voor mij het beste remedie tegen nagels bijten.  

Sinds ik opbiechtte dat ik weer gebeten had, voelde dat weer zó rot dat ik sindsdien voor de honderdste keer cold turkey gestopt ben. Voor de honderdste keer ja, dus ik juich niet te hard. Echter, wat kan ik anders dan de hoop houden dat ik er wel degelijk een keer definitief vanaf kom?

 photo ChanelAlchimie2.jpgOm mezelf te belonen én te blijven motiveren heb ik -je raadt het al- Alchimie aangeschaft. Het lakje dat ik al zo graag wilde toen ik nog wél nagels beet.


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties