logo
28 October 2013

Birthday weekend!

Gepost in persoonlijk

 photo birthdayweekend1.jpg
1. Op vrijdag had ik last van voorpret in de partyshop (waar ik nog nooit was geweest – ik ben niet zo’n feestbeest). Ik wilde een zwarte ballon met helium voor deze post en die vond ik daar.
2. Er  kwamen die dag al verjaardagskaarten. Het is waar wat ze zeggen: met een kaartje voel je je net wat meer jarig.
3. Zaterdagavond ging ik zonder enige verwachtingen met mannen naar een mannenfilm. Dat was een top idee, want zo kon het alleen maar meevallen. En dat deed het! Het was gezellig en ik vond de film (Rush) ook nog eens te gek.
4. Die middag was ik trouwens bij mijn vaste ‘body art’ stek geweest. Daarover later meer! photo birthdayweekend2.jpg
1. Zaterdagnacht ging – oh, wat vond ik het spannend!- mijn nieuwe site de lucht in (of hoe noem je dat?). Wat was ik opgelucht (en blij!) dat alles daaromheen goed ging. Hier en daar zijn er nog wat schoonheidsfoutjes (ik vind het fijn als je ze meldt als je ze tegenkomt), daar wordt nog aan gewerkt.
2. Gisteren was ik jarig en, zoals ik schreef, in Amsterdam. Daar bleek een kermis te zijn op de Dam. Ik heb eigenlijk een hekel aan kermissen, maar ik had zin om een méga grote knuffel te winnen als verjaardagskado voor mezelf. Dat mislukte helaas, maar ik was geen slechte “schietster” heb ik zodoende ontdekt.
3. Toen ik door mijn favoriete Nederlandse straat liep, de Kalverstraat, móest ik even bij de nieuwe Urban Outfitters naar binnen. Die bleek nog veel gaver dan ik had verwacht! Het is echt de tofste winkel van de Kalverstraat, durf ik wel te zeggen.
4. ‘s Avonds ging ik eten bij mijn favoriete Arnhemse stekkie en kreeg ik als verjaardagsverrassing een toetje met vuurwerk: altijd leuk!Wat een weekend heb ik achter de rug! De leukste ooit die ik me kan herinneren. Steeds als ik dacht dat het niet beter kon, werd het dat toch nog. En wat je hierboven ziet is dan ook echt nog maar een greep.

Ik wil iedereen die me via (vooral) alle verschillende social media gefeliciteerd heeft heel erg bedanken en daarnaast vooral Bas en Yara maar ook alle andere lieve mensen uit mijn omgeving die dit weekend (en anders ook) zo hun best hebben gedaan voor me. Ik ben er helemaal stil van, dus hier laat ik het bij.

Foto’s door mij en Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties