logo
24 October 2013

Choies metallic T-bar sandals

Gepost in fashion

Over bling gesproken: als ik dan toch weer eens een beetje over de top gekleed zou gaan voor een gelegenheid, dan graag met deze goudkleurige hakken. Ik vind ze echt súper fierce en het aparte plateau maakt dat het lijkt alsof je met je tenen óp je pump loopt, in plaats van erin (terwijl er helemaal geen ‘in’ is, in dit geval). Begrijp je wat ik bedoel?

 photo MicahGianneliChoiesmetallicT-barsandals2.jpg
 photo MicahGianneliChoiesmetallicT-barsandals1.jpg
 photo MicahGianneliChoiesmetallicT-barsandals3.jpgMisschien dat ze een serieuze optie voor Kerst kunnen zijn? Al vind ik, als het bij alleen Kerst blijft, één keer dragen wel erg weinig voor schoenen van $124.


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties